Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : politie agentePagina's : [1] 2

LZN
22-12-2002, 18:19


wat vinden jullie van een vrouwelijk marokaanse politie agente want ik ben van plan om te solliciteren bij de politie maar ik krijg postive reactie maar ook negatieve nou wil ik weten wat vinden jullie er nou van een marokaanse politie agente :confused: !.

doc25
22-12-2002, 18:46
Origineel gepost door Sweet_Yasmine wat vinden jullie van een vrouwelijk marokaanse politie agente want ik ben van plan om te solliciteren bij de politie maar ik krijg postive reactie maar ook negatieve nou wil ik weten wat vinden jullie er nou van een marokaanse politie agente :confused: ! het eerste wat je dan moet doen is: Frisk me ! :D

beppie_truus
24-12-2002, 13:50
Origineel gepost door Sweet_Yasmine wat vinden jullie van een vrouwelijk marokaanse politie agente want ik ben van plan om te solliciteren bij de politie maar ik krijg postive reactie maar ook negatieve nou wil ik weten wat vinden jullie er nou van een marokaanse politie agente :confused: ! gewoon doen meid ik ken een enkele marokaanse meisjes die politie agente zijn en die hebben het onwijs naar hun zin en wat betreft die kleuters die alleen maar negatief reageren daar moet je boven staan.

doc25
24-12-2002, 13:58
Frisk me ! :D

gertje
24-12-2002, 19:13


wat een tering **** zeg. weet ze dan niet dat haar plaats in de keuken is en niet buitenshuis in een baan (wat dan ook). Want vooral de maroc-moslims zijn erg betrokken bij de juiste leer. En die is als de taliban. Vrouwen moeten gehoorzaam zijn aan hun man en de man mag met vier vrouwen trouwen. Dat is al voldoende drukte in huis.

Amira25
24-12-2002, 20:08
hoi, sweet yasmine Allereerst moet je iedereen die negatief is negeren , het is jou keuze die je moet maken. Dan moet je verder kijken dan alleen naar vandaag, hoe moet dat als je over en paar jaar een gezin hebt, en kun je dat combineren om ook in de avonden te werken, wat dat is verplicht bij de politie. Heel veel mannen accepteren niet dat hun vrouw een agent is ( meestal voor de buitenwereld dan voor hunzelf) Ik heb zelf gesolliciteerd bij de politie een aantal jaren terug en ik werd aangenomen om deel te nemen aan de opleiding. Toen ik heb ik er goed over nagedacht en het was niet echt een goed idee, je moest daar blijven slapen enzo op een internaat en alleen in de weekenden mag je naar huis. Toen heb ik een opleiding voor beveiligingsbeambte gedaan en ik heb dat werk ook een jaar lang gedaan. Het was best leuk, maar weer die avonden en nachten werken, op een gegeven moment heb je een gezin en dan blijf je niet zomaar een nacht weg of avond, toen heb ik gekeken wat mijn prioriteiten zijn. Ik heb nu inmiddels een gewone kantoorbaan, maar het was best wel leuk om mee te maken. Ik wens je veel succes met jou keuze. ;)

tonk
24-12-2002, 20:25
Petje af voor iedereen die politie-agent(e) wil worden, dus ook petje af voor Yasmine. Of misschien zelfs juist voor Yasmine, omdat ik denk dat minder Marokkaanse meiden voor dit beroep kiezen dan Hollandse en je dus meer een uitzondering zult zijn en meer tegen vooroordelen (zoals bijvoorbeeld die van Notorious) zult moeten opboksen. Het lijkt mij sowieso al een zwaar beroep, maar tegenwoordig helemaal omdat de politie het in de ogen van Jan en alleman nooit goed doet. Ik kan niet beoordelen of de Koran het misschien afkeurt, daar heb ik niet zo'n verstand van. Maar mij lijkt het dat het alleen maar goed kan zijn als je je op zo'n manier inzet voor de maatschappij! Ga d'r voor!

Amira25
24-12-2002, 21:00
hey notorious. Talk to the hand, cause the face ain't listening Amira25 :ego:

anouar_tetouan
25-12-2002, 01:52
luister jij noturius. jij bent echt zo dom he. jij vind jezelf heel slim maar dat ben je niet. landveraders!!!!!!!! sardisten?????????? manwijfen????????? jongen jij weet niet eens waar je het over hebt!!!!!! weet je wel de betekenis van deze woorden. ik heb bewondering voor elke vrouw die het maakt in deze samenleving op een goede en respectvolle manier, een samenleving die word bepaalt door mannen daar heb ik niets op tegen maar ik wel iets tegen mensne zoals jij, jij weet niet wat je schrijft en dat heb je niet in de gaten. jij vraagt alla'h om het kwaad uit yasmina en amira's ziel te halen. ik vraag allah swt om het uit jou te halen. allah ihdik notirius, trouwens als jij bij een plek staat waar veel dealers komen dan mag je erop rekenen dat er agenten naar je toe komen maar jij meskin bent za3ma zo onschuldig. wa 3aleikom salam en hopelijk let je nu meer op die domme dingen die je schrijft. anouar

doc25
25-12-2002, 02:08
ik sta nu al 2 dagen in de houding om gefouilleerd te worden !!!!! :stout:

beppie_truus
26-12-2002, 01:32
Origineel gepost door doc25 ik sta nu al 2 dagen in de houding om gefouilleerd te worden !!!!! :stout: geduld is een schone zaak:hihi:

doc25
26-12-2002, 01:46
Origineel gepost door beppie_truus geduld is een schone zaak:hihi: ja, maar ik begin nu wel kramp te krijgen ! :hihi:

beppie_truus
26-12-2002, 01:48


Origineel gepost door doc25 ja, maar ik begin nu wel kramp te krijgen ! :hihi: dan moet je ff oefeningen doen in de tussen tijd

doc25
26-12-2002, 14:00
Origineel gepost door beppie_truus dan moet je ff oefeningen doen in de tussen tijd maar Sweet_Yasmine moet wel opschieten ! :D

tonk
26-12-2002, 14:32
Eh Doc25, mannen worden altijd door mannen gefouilleerd...


Pagina's : [1] 2