Bekijk volle/desktop versie : Politie zoekt lichaam vermiste Farida



01-12-2010, 19:32

Citaat door kinghassan2:
Politie zoekt lichaam vermiste Farida
De recherche heeft woensdag in het Mallebos in Spijkenisse een grootscheepse zoekactie op touw gezet naar de 21-jarige vermiste Farida Zargar. Farida verdween op 5 augustus spoorloos nadat ze van haar werk vertrok.

Bij het sporenonderzoek werden een politiehelikopter en speurhonden van het KLPD ingezet en werden de sloten door duikers doorzocht. Het onderzoek is nog in volle gang. Vrijdag vond een buurtbewoner de fiets van Farida.

Het natuurgebied aan de Malledijk ligt langs de route die Farida nam op weg van haar werk naar huis. Farida fietste van haar werk bij transportbedrijf De Rijke naar huis, maar kwam daar nooit aan.

De politie is in verband met het onderzoek bovendien nog op zoek naar de onbekende man die in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 november in de brievenbus van het politiebureau in Spijkenisse een bankpas en e-dentifier van Farida achterliet.

Van deze man zijn camerabeelden gemaakt. Getuigen die de man hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met het telefoonnummer 0900-8844. http://www.telegraaf.nl/binnenland/8380017/__Politie_zoekt_lichaam_vermiste_Farida__.html?sn= binnenland,buitenland
.

01-12-2010, 19:45


knap russische dame