Bekijk volle/desktop versie : Ondernemen Vrijwilligers gezocht recepten website!



24-11-2010, 11:14
Beste,

Bij deze ben ik op zoek naar een aantal vrijwilligers die mee willen werken aan een website gericht op lowbudget recepten.

Over Lowbudget Recepten

Serveer in een handomdraai de meest heerlijke gerechten. De gerechten zijn simpel voor te bereiden en daarnaast ook zeer voordelig!

Lowbudgetrecepten.nl is een website van en voor u. Door input van onze bezoekers proberen wij een zo breed mogelijk aanbod te verschaffen van gerechten die met een klein budget zijn voor te bereiden. U heeft dus niet veel nodig om toch een heerlijke maaltijd te kunnen serveren.

Natuurlijk houden wij ook rekening mee met bijvoorbeeld vegetariërs door recepten aan te bieden met of zonder specifieke ingrediënten. Door middel van etiketten bij elk gerecht ziet u dus in een oogopslag onder welke categorie het gerecht valt.

Lowbudgetrecept.nl is een initiatief van BNONTWERP

Waar ben ik naar op zoek?

Allereerst mensen die affiniteit hebben met koken en eten. Vind jij het dus leuk hiermee bezig te zijn, kan jij bijvoorbeeld goed kopen, kook jij ook wel eens een recept van het internet en ben je vooral enthousiast?

Promotors

Dit is iemand die de site onder de aandacht van mensen brengt. Van het plaatsen van korte artikelen tot aan het gebruiken van een plaatje in je OT. Het concept dient hiervoor goed begrepen te zijn omdat er zo nu en dan vragen beantwoord moeten worden van geïnteresseerden.

Bloggers

Voor creatievelingen die van schrijven houden is er een plekje als blogger weggelegd. Denk hierbij aan het herschrijven van recepten zodat deze op een simpele wijze te volgen zijn. Daarnaast kan je met behulp van andere of eigen recepten zelf ook recepten plaatsen.

De website is onlangs gelanceerd en we merken dat we eigenlijk al te kort komen aan mankracht om dit te doen groeien tot iets groots. Alle hulp is daarom van harte welkom.

Voel jij je dus geroepen voor een van beide taken, schroom dan niet contact op te nemen. Dit kan via het contact formulier, of door een e-mail te sturen naar info@lowbudgetrecepten.nl

Een prive bericht kan natuurlijk ook

Bedankt en eetsmakelijk alvast!
Lowbudget Recepten