Bekijk volle/desktop versie : Foto -en filmreportage



20-11-2010, 21:46
DE KOGEL IS DOOR DE LENS!

Norabel Memoires Photography bundeld de krachten om uw meest betoverende momenten in herinnering te laten blinken in beeld en geluid! Met onze creativiteit en gedrevenheid en vooral de kwaliteit willen wij een meerwaarde voor u zijn in het realiseren van uw droomreportages.

Norabel Memoires Photography werkt op het gebied van:
- Videoreportages
- Fotoreportages
- Weddding videoclips
- Wedding planning
- Live-meercamera registratie
- Foto en video workshops

Bent u het lange wachten op uw reportages zat en het geduld en moed zakt in uw schoenen?

Goed nieuws voor u, want wij hebben de perfecte oplossing!!

Wij introduceren de Live-meercamera registratie speciaal voor bruiloften en evenementen. Met Live-meercamera registratie krijgt u direct dezelfde avond uw opnames mee naar huis gemonteerd en met alle mooiste effecten toegevoegd.

Nieuwsgierig? spreek ons aan en wij geven u een korte demonstratie terplekke op de beurs.

Fotografie
Altijd al gedacht een prachtige reportage van de mooiste dag van je leven verzorgt te willen hebben, dit is mogelijk!

Het maken van bruidsreportages gaat over het vastleggen van een van de mooiste momenten van het leven.... De belevenis van u en uw partner tijdens de bruidsreportage in een bijvoorbeeld prachtig park is een fijn uitstapje tijdens de grote dag. Wij zullen het u zo aangenaam mogelijk maken. Wilt u een traditionele bruidsreportage, of juist een stoer en modern thema? Dit is mogelijk!

De grootste eer die wij kunnen krijgen is het vast mogen leggen van uw meest betoverende herinneringen! Ons team is bewust van het feit dat de plaatjes die we schieten, uw herinnering zullen prikkelen om het prachtige moment weer terug te halen, en juist daarom werken wij met de grootste zorg, beste oog voor detail en het beste apparatuur. In ons werk maken wij vaak gebruik van dynamische afbeeldingen om de foto tot leven te brengen, alsof je de bruidsreportage in een film kijkt!

Video
“Niet registreren maar creëren. Meegaan in het moment. Voelen wat er gebeurt en dat vertalen in beeld en geluid. Dat zijn de basisingrediënten van een mooie, "echte" trouwfilm.!
De combinatie van een persoonlijk gesprek, jullie eigen muziekkeuze en de juiste montage, laat je de dag opnieuw beleven. Zoals het was, zoals je het beleefde, inclusief de kriebels in je buik. Jaren later nog...


Norabel Mémoires Photography
http://www.norabelmemoires.com
Tel: +31 (0)6 - 41 983 993