Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Website toont 'oorlogsmisdadigers Israël'Pagina's : [1] 2 3 4 5

Allthaway
18-11-2010, 21:01


bron (http://www.depers.nl/buitenland/525314/Website-toont-oorlogsmisdadigers-Israel.html) Via een website zijn de gegevens verspreid van tweehonderd Israëlische militairen die zouden hebben deelgenomen aan de bloedige aanvallen op de Gazastrook eind 2008 en begin 2009. Bij die aanvallen en beschietingen vielen veertienhonderd doden en vijfduizend gewonden onder de Palestijnse bevolking van de Gazastrook, voornamelijk burgers. Dit berichtte donderdag het Spaanse persbureau EFE. Het is niet duidelijk waar de gegevens precies vandaan komen. De verspreiders stellen dat de informatie afkomstig moet zijn van een anonieme bron binnen de Israëlische strijdkrachten. De website Israëlische oorlogsmisdadigers (israeliwarcriminals.zzl.org) noemt de vermelde personen ,,rechtstreekse daders'' die ook op eigen initiatief tot oorlogsmisdaden aanzetten. De inleiding van de site luidt: ,,De volgende personen zijn rechtstreekse daders die van december 2008 tot januari 2009 honderden mensen aanvielen in het belegerde Gaza. (..) Ze hadden posities waarin ze bevelen gaven tijdens de aanval en daarom handelden ze niet enkel uit naam van een systeem van een moordende staat, maar moedigden actief anderen aan hetzelfde te doen.'' Op de website staan foto's bij de meeste personen die worden omschreven. De Israëlische strijdkrachten hebben laten weten aan een reactie te werken. De website was donderdagmiddag laat onvindbaar op het net.

Replyer
18-11-2010, 21:30
De misdadigers hebben geprobeerd de website onderuit te halen but there are still copies: http://s242816488.onlinehome.us/criminals/

JuztMe
18-11-2010, 21:44
De misdadigers hebben geprobeerd de website onderuit te halen but there are still copies: http://s242816488.onlinehome.us/criminals/ OMG foto's erbij en alles.. hamas leiders weten nu precies op wie ze hun kogels moeten richten..

ayyoebi
18-11-2010, 21:58
stelletje griezels bij elkaar,wat een vernedering, maar de grootste eeuwige vernedering komt nog als ze opgewekt zullen worden uit de dood wat een grote vernedering zal dat zijn voor deze baby, kinder, vrouwen, en bejaarden moordenaars......

tamar
18-11-2010, 22:09


stelletje griezels bij elkaar,wat een vernedering, maar de grootste eeuwige vernedering komt nog als ze opgewekt zullen worden uit de dood wat een grote vernedering zal dat zijn voor deze baby, kinder, vrouwen, en bejaarden moordenaars...... Jaha, helemaal met je eens. Maar nu ook foto's van de afgelopen weken in de Sahara van moord partijen laten zien. Zoals ik een berichtje op een andere site hier heb geschreven:Janken als het om Palestijen gaat maar de handen in onschuld wassen als het om de bewoners (eigennaren) in de Sahara gaat. Nee die moorden we gewoon uit.............................toch!

Rongo
18-11-2010, 22:13
Jaha, helemaal met je eens. Maar nu ook foto's van de afgelopen weken in de Sahara van moord partijen laten zien. Zoals ik een berichtje op een andere site hier heb geschreven:Janken als het om Palestijen gaat maar de handen in onschuld wassen als het om de bewoners (eigennaren) in de Sahara gaat. Nee die moorden we gewoon uit.............................toch!Daar gaat deze draad niet over. Maak maar een apart topic over de Sahara. ;)

ayyoebi
18-11-2010, 22:15
Jaha, helemaal met je eens. Maar nu ook foto's van de afgelopen weken in de Sahara van moord partijen laten zien. Zoals ik een berichtje op een andere site hier heb geschreven:Janken als het om Palestijen gaat maar de handen in onschuld wassen als het om de bewoners (eigennaren) in de Sahara gaat. Nee die moorden we gewoon uit.............................toch! ik ben tegen alle soorten onrecht en verwerp die ook, als er misdaden zijn gepleegd moeten diegenen gestraft worden....:hadj:

ayyoebi
18-11-2010, 22:16
Daar gaat deze draad niet over. Maak maar een apart topic over de Sahara. ;) normaal neem ik haar ook niet serieus maar dacht ach reageer maar een keertje voor de verandering....

Bent_Bni_Ammart
18-11-2010, 22:21
Daar gaat deze draad niet over. Maak maar een apart topic over de Sahara. ;) Juist, altijd maar off-topic gaan en beginnen over andere dingen. En als bepaalde mensen in andere topics over Joden beginnen dan komen ze lopen zeiken. Maar hun mogen het natuurlijk wel. Laat ze lekker oprotten.

Besbousa
18-11-2010, 22:22
Ironisch hoeveel die mensen op arabieren lijken kwa uiterlijk

Rongo
18-11-2010, 22:23
Ironisch hoeveel die mensen op arabieren lijken kwa uiterlijk Ze zien eruit als Arabieren zonder ziel en zonder hart. :eek:

Besbousa
18-11-2010, 22:30
Ze zien eruit als Arabieren zonder ziel en zonder hart. :eek: Met bloed aan de handen.. Bijzonder wat voor afgunst je kan voelen jegens sommige mensen, zonder ze te kennen..

Izma
18-11-2010, 22:37


Ironisch hoeveel die mensen op arabieren lijken kwa uiterlijk Vind je het gek als ze dezelfde stamvader hebben.

amazigharifi
18-11-2010, 22:37
Jaha, helemaal met je eens. Maar nu ook foto's van de afgelopen weken in de Sahara van moord partijen laten zien. Zoals ik een berichtje op een andere site hier heb geschreven:Janken als het om Palestijen gaat maar de handen in onschuld wassen als het om de bewoners (eigennaren) in de Sahara gaat. Nee die moorden we gewoon uit.............................toch! de dictator van marokko die verantwoordelijk is voor de moord partijen in sahara is een grote moordenaar net als zijn vader hassa de 2e! ook het vermoorden van 1400 onschuldige kinderen en vrouwen in koele bloede door de zionisten is misdaad tegen de menselijkheid van zijn ergste die enkel hetw erk kan zijn van de extremistische zionisten die graag kinderen doden.

Besbousa
18-11-2010, 22:38
Vind je het gek als ze dezelfde stamvader hebben. Nee, ik vind het ook niet raar, maar ironisch..


Pagina's : [1] 2 3 4 5