Bekijk volle/desktop versie : Scolari krijgt tijdens interview radio tegen het hoofd gegooid



18-11-2010, 16:22
Luiz Felipe Scolari is op onfraaie wijze in aanraking gekomen met Braziliaanse fans. De hoofdtrainer van Palmeiras kreeg woensdagavond, na de wedstrijd tegen Goias Esporte Clube, een draagbare radio naar zich gegooid; het toestel raakte het achterhoofd van de voormalig Braziliaans bondscoach.

Scolari (62) was net bezig de pers te woord te staan, toen het toestel hem raakte. Kort tevoren was de uitwedstrijd bij Goiás met een 1-0 zege voor Palmeiras besloten. De Braziliaan draaide zich woedend om naar het publiek en maakte met vermanend opgeheven wijsvinger duidelijk daar niet van gediend te zijn. Daarna had hij even de tijd nodig bij zinnen te komen, maar vervolgens handelde hij de zaken met de pers op nette wijze af.

Veel ophef maakte Scolari uiteindelijk niet meer van het vervelende incident. “Er is meer dan een radio nodig om me omver te krijgen”, liet de voormalig trainer van onder meer het Portugees nationale team en Chelsea weten. Of de clubleiding van Goiás de dader te pakken heeft gekregen, is niet bekend.

Bekijk hier de beelden van het incident:

http://www.youtube.com/watch?v=U5i0nzkc81U&feature=player_embedded

18-11-2010, 16:39


Haha, hij rekent wel gelijk af met die aanhang

18-11-2010, 18:49
Rare gasten joh wollah zulke situaties zijn echt niet stoer of grappig.