Bekijk volle/desktop versie : Bevalling: Wat neem je mee in je verzorgingstas?



Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30

18-12-2010, 19:28

Citaat door Samira_C:
Heftig zeg. Ik vind die barkruk ook maar niets
Hopelijk zal je tweede bevalling sneller gaan
Ja inschallah...Nee man ik stuiter op en neer in bed laat staan op zo een kruk.

Citaat door Abdelsvrouwtje1:
NARS hoe heet je dochtertje?

Marwa Safae....

Citaat door 2cute4u:
Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed gekomen, ik begin nu bang te worden voor de bevalling


Je hoeft niet bang te zijn, de pijn moet je sowieso voelen maar zodra je je wondertje in handen hebt ben je het zo vergeten. Mijn bevalling had goed kunnen lopen als de VK gewoon haar werk goed had gedaan. Ik loop daarom ook bij een Gyn en een klinisch VK.

Citaat door studente87:
Jeetje wat erg! In principe had het goed kunnen gaan, maar je VK is een blunder begaan. In welke ziekenhuis was je bevallen?


In het Ter gooi ziekenhuis in Blaricum

19-12-2010, 18:38


Jeetje krijg de rillingen van je verhaal

20-12-2010, 18:30
marwa safae mooie naam is dat zg!

20-12-2010, 20:46

Citaat door moeder20:
Jeetje krijg de rillingen van je verhaal





het is goedgekomen hoor, als je maar goeie begeleiding hebt...Die had ik ech tniet...

20-12-2010, 20:48



Citaat door Abdelsvrouwtje1:
marwa safae mooie naam is dat zg!



dank je wel, me schoonvader heeft haar haar naam gegeven

21-12-2010, 19:38

Citaat door NARS:
dank je wel, me schoonvader heeft haar haar naam gegeven
mooi hoor!

heb je al een naam voor aankomend kindje

ey! jij loopt precies 1 week voor mij met je zwangerschap, ben 25 wk en 3 dagen

21-12-2010, 20:49

Citaat door Abdelsvrouwtje1:
mooi hoor!

heb je al een naam voor aankomend kindje

ey! jij loopt precies 1 week voor mij met je zwangerschap, ben 25 wk en 3 dagen



voor een meisje vind ik Sofia en Noorayn mooi en voor een jongen Youssef of Mohammed Rida....

En jij???

21-12-2010, 20:56

Citaat door NARS:
voor een meisje vind ik Sofia en Noorayn mooi en voor een jongen Youssef of Mohammed Rida....

En jij???

mm nog geen idee om eerlijk te zijn

Noorayn is prachtig Sofia ook... spreek je de naam Rida zo letterlijk hoe je het schrijft uit?

Wat betekenen de namen?

21-12-2010, 21:02
Hi Dames,

Hier ook een zwangere...ik ben vrijdag 33 weken zwanger.
Ik ga denk ook maar eens mijn tas in orde maken.

Ik hoop dat mijn bevalling dit keer wat makelijker gaat want ik heb toch een hel van een bevaling meegemaakt pfff alah ismahna menlwalidin.

21-12-2010, 21:07

Citaat door Abdelsvrouwtje1:
mm nog geen idee om eerlijk te zijn

Noorayn is prachtig Sofia ook... spreek je de naam Rida zo letterlijk hoe je het schrijft uit?

Wat betekenen de namen?



Mohamed vanzelf sprekend natuurlijk
de rest ga ik nog eens rustig uitzoeken weet het namelijk ook niet vond het alleen wel leuk klinken maar heb nog geen besluit genomen.Rida spreek je inderdaad letterlijk zo uit

Citaat door rust_in_je_hart:
Hi Dames,

Hier ook een zwangere...ik ben vrijdag 33 weken zwanger.
Ik ga denk ook maar eens mijn tas in orde maken.

Ik hoop dat mijn bevalling dit keer wat makelijker gaat want ik heb toch een hel van een bevaling meegemaakt pfff alah ismahna menlwalidin.


Bevalingsverhaal

21-12-2010, 22:23
Bevalingsverhaal[/QUOTE]


Wil je het echt horen?

Hier komt die dan.....

Op zaterdag 21 januari 2006 had ik mijn ouders op bezoek. zij gingen rond een uur of 23.00 naar huis. Ik was uitgeput en wilde gelijk gaan liggen maar niet in mijn eigen slaapkamer maar op een matras in de huiskamer heel raar maar mijn kamer werd me te klein. Mijn man heeft 2 matrassen de huiskamer ingesleept en wij zijn om 23.30 gaan slapen allebei uitgeput. om 02.00 in de nacht werd ik wakker van buikpijn soort menstruatie buikpijn dus ik gelijk o shit de bevalling gaat beginnen. ( 1e kind he ) ik bleef nog liggen en ik heb mijn man om 05:00 wakker gemaakt en hij heeft mijn zus gebeld. Zij en haar mijn zijn onze kant op gekomen rond 07:00 waren ze bij ons. nou heel de zondag doodgegaan van de pijn niet gegeten niet gedronken niet geslapen. zondag avond moest mijn zus naar huis want de volgende dag wordt zij op werk verwacht. Mijn moeder hoorde dat ik aan het bevallen was dus mijn zus is weggegaan en mijn moeder is gekomen samen met mijn pa. Die nacht vergeet ik nooit weetje hoe lang een nacht duurt als iedereen slaapt behalve jij zelf plus je hebt zo veel pijn. Om 04:00 heb ik de verloskundige gebeld en gezegd dat ik zo wat aan het sterven was. Zij is naar mij toegekomen en ze meten 4 cm ontsluiting. pfff dus nog een lang weg te gaan. Ik mocht naar de kraamhotel gaan. Mijn man had toen nog geen rijbewijs dus wij met de taxi naar de kraamhotel. Eenmaal bij de kraamhotel aangekomen besloot de verloskundige mijn vliezen te breken want die waren nog niet gebroken. Na het breken van de vliezen is zij weggegaan. Ik stond daarna op en ik zag dat ik groen bruin vruchtwater had. ( dat betekend dat je kind in vruchtwater heeft gepoept. ) Goed dat ik dit wist want mijn verloskundige die was al weg. Ik zat alleen in mijn kramhotel kamer met mijn man. Nou verloskundige terug geroepen en ik moest dus over naar het ziekenhuis. Dus ik en mijn man in de taxi met vreselijke weeen richting het ziekenhuis. Ik ging dood van de pijn ik was uitgeput echt dood moe. Eenmaal aangekomen bij het ziekenhuis moest ik nog wachten tot dat eindelijk een verloskundige mij kwam halen en ik zat daar in een rot rolstoel helemaal doorweekt van de vruchtwater in de wachtkamer met alle ogen naar mij gericht.

Eindelijk kwam na 15 min een verloskundige mij halen om mij naar een verloskamer te brengen. Daar moest ik gaan liggen in bed met 2 riemen om mijn buik zij gingen een slangetje via mijn vagina op het hoofdje van de baby vestigen om de hartslag in de gaten te houden. Ik verging van de pijn niet normaal want liggen vind ik vreselijk als ik pijn heb ik kan pijn beter opvangen als ik sta of in elkaar kruip. Door die klote riemen kon ik niet bewegen en zat ik vast aan die klote ziekenhuis bed.

Het was dus inmiddels Maandag ochtend. Om 10:00 heeft de verloskundige nog even gekeken hoeveel ontsluiting ik had. Dus 6 uur later...... en raad eens!! ik had 4.5 cm ontsluiting dus ik heb een halve cm in die 6 uur gehad. Ik raakte in paniek en begon vreselijk te huilen. Zo ging de pijn door tot 13:00 uur. Om 13:00 kwam de gynaecoloog binnen en die gaf aan dat ik 5 cm ontsluiting had dus het ging heeeeeel langzaam allemaal en ik kon het niet meer aan ik was moe hongerig had dorst ik begon dingen te zien die er niet waren kort om ik was half in het hiernamaals. Toen hebben ze mij wat verdoving toegediend die naar mij idee 1 min verdoofde en daarna kreeg ik weeeen op wekkers gehad dus MIJN WEEEN WERDEN 1000 ERGER EN ZONDER TUSSEN STOP. De gynaecoloog heeft gezegd als ik om 18:00 niet bevallen was dan zouden zij ingrijpen. Om 18:00 had ik 8 cm ontsluiting dus ik moest door gaan om 19:30 had ik 10 cm ontsluiting en mocht ik gaan persen. Nou ik heb geperst jooo dat wil je niet weten

Om 20:20 is mijn dochtertje geboren gezond en wel Hamdolilah. Ik was natuurlijk ingescheurd dus ik moest gehecht worden zat er opeens een stagere mij te hechten ZONDER VERDOFING!! zij was de verdoving vergeten ik heb haar een rechtse met mijn knie gegeven dat wil je niet weten zij belande ergens achter in de kamer. Een verloskundige kwam binnen met een pak appelsap en een glas. Ik had zo n dorst ik heb heel die pak alleen opgedronken. Na de hechtingen moest ik naar de slaapzaal mijn man mocht naar huis. Ik was DOOOOOD MOE ik dacht als het licht uit gaat dan wordt ik pas over een paar dagen wakker. Dus niet want ik lag naast een Turkse vrouw die snurkte van hier tot aan tokyo... dus weer kon ik niet slapen... Midden in de nacht moest ik nodig plassen ( appelsap he ) dus ik druk op de bel want ik kon niet op eigen kracht staan. de verpleegkundige stond naast me en ze zij je mag ook alleen naar de wc hoor. Ik keek haar boos aan ik zo nee dat meen je niet en wat als ik niet kan staan dus zij met tegen zin mij naar de wc gebracht en weer terug. Ik moest met een beker mijn vagina spelen tijdens het plassen want anders doen de hechtingen super pijn dan vlieg je zo de plafon uit.


de volgende dag mocht ik gelukkig naar de kraamhotel en daar heb ik een fijne tijd gehad hamdolilah hoe wel ik na een paar dagen met 2 ontstoken borsten zat en 40 graden koorts en een huil kind. Maar alhamdolah wij hebben het overleeft.

21-12-2010, 22:32

Citaat door rust_in_je_hart:
Bevalingsverhaal



Wil je het echt horen?

Hier komt die dan.....

Op zaterdag 21 januari 2006 had ik mijn ouders op bezoek. zij gingen rond een uur of 23.00 naar huis. Ik was uitgeput en wilde gelijk gaan liggen maar niet in mijn eigen slaapkamer maar op een matras in de huiskamer heel raar maar mijn kamer werd me te klein. Mijn man heeft 2 matrassen de huiskamer ingesleept en wij zijn om 23.30 gaan slapen allebei uitgeput. om 02.00 in de nacht werd ik wakker van buikpijn soort menstruatie buikpijn dus ik gelijk o shit de bevalling gaat beginnen. ( 1e kind he ) ik bleef nog liggen en ik heb mijn man om 05:00 wakker gemaakt en hij heeft mijn zus gebeld. Zij en haar mijn zijn onze kant op gekomen rond 07:00 waren ze bij ons. nou heel de zondag doodgegaan van de pijn niet gegeten niet gedronken niet geslapen. zondag avond moest mijn zus naar huis want de volgende dag wordt zij op werk verwacht. Mijn moeder hoorde dat ik aan het bevallen was dus mijn zus is weggegaan en mijn moeder is gekomen samen met mijn pa. Die nacht vergeet ik nooit weetje hoe lang een nacht duurt als iedereen slaapt behalve jij zelf plus je hebt zo veel pijn. Om 04:00 heb ik de verloskundige gebeld en gezegd dat ik zo wat aan het sterven was. Zij is naar mij toegekomen en ze meten 4 cm ontsluiting. pfff dus nog een lang weg te gaan. Ik mocht naar de kraamhotel gaan. Mijn man had toen nog geen rijbewijs dus wij met de taxi naar de kraamhotel. Eenmaal bij de kraamhotel aangekomen besloot de verloskundige mijn vliezen te breken want die waren nog niet gebroken. Na het breken van de vliezen is zij weggegaan. Ik stond daarna op en ik zag dat ik groen bruin vruchtwater had. ( dat betekend dat je kind in vruchtwater heeft gepoept. ) Goed dat ik dit wist want mijn verloskundige die was al weg. Ik zat alleen in mijn kramhotel kamer met mijn man. Nou verloskundige terug geroepen en ik moest dus over naar het ziekenhuis. Dus ik en mijn man in de taxi met vreselijke weeen richting het ziekenhuis. Ik ging dood van de pijn ik was uitgeput echt dood moe. Eenmaal aangekomen bij het ziekenhuis moest ik nog wachten tot dat eindelijk een verloskundige mij kwam halen en ik zat daar in een rot rolstoel helemaal doorweekt van de vruchtwater in de wachtkamer met alle ogen naar mij gericht.

Eindelijk kwam na 15 min een verloskundige mij halen om mij naar een verloskamer te brengen. Daar moest ik gaan liggen in bed met 2 riemen om mijn buik zij gingen een slangetje via mijn vagina op het hoofdje van de baby vestigen om de hartslag in de gaten te houden. Ik verging van de pijn niet normaal want liggen vind ik vreselijk als ik pijn heb ik kan pijn beter opvangen als ik sta of in elkaar kruip. Door die klote riemen kon ik niet bewegen en zat ik vast aan die klote ziekenhuis bed.

Het was dus inmiddels Maandag ochtend. Om 10:00 heeft de verloskundige nog even gekeken hoeveel ontsluiting ik had. Dus 6 uur later...... en raad eens!! ik had 4.5 cm ontsluiting dus ik heb een halve cm in die 6 uur gehad. Ik raakte in paniek en begon vreselijk te huilen. Zo ging de pijn door tot 13:00 uur. Om 13:00 kwam de gynaecoloog binnen en die gaf aan dat ik 5 cm ontsluiting had dus het ging heeeeeel langzaam allemaal en ik kon het niet meer aan ik was moe hongerig had dorst ik begon dingen te zien die er niet waren kort om ik was half in het hiernamaals. Toen hebben ze mij wat verdoving toegediend die naar mij idee 1 min verdoofde en daarna kreeg ik weeeen op wekkers gehad dus MIJN WEEEN WERDEN 1000 ERGER EN ZONDER TUSSEN STOP. De gynaecoloog heeft gezegd als ik om 18:00 niet bevallen was dan zouden zij ingrijpen. Om 18:00 had ik 8 cm ontsluiting dus ik moest door gaan om 19:30 had ik 10 cm ontsluiting en mocht ik gaan persen. Nou ik heb geperst jooo dat wil je niet weten

Om 20:20 is mijn dochtertje geboren gezond en wel Hamdolilah. Ik was natuurlijk ingescheurd dus ik moest gehecht worden zat er opeens een stagere mij te hechten ZONDER VERDOFING!! zij was de verdoving vergeten ik heb haar een rechtse met mijn knie gegeven dat wil je niet weten zij belande ergens achter in de kamer. Een verloskundige kwam binnen met een pak appelsap en een glas. Ik had zo n dorst ik heb heel die pak alleen opgedronken. Na de hechtingen moest ik naar de slaapzaal mijn man mocht naar huis. Ik was DOOOOOD MOE ik dacht als het licht uit gaat dan wordt ik pas over een paar dagen wakker. Dus niet want ik lag naast een Turkse vrouw die snurkte van hier tot aan tokyo... dus weer kon ik niet slapen... Midden in de nacht moest ik nodig plassen ( appelsap he ) dus ik druk op de bel want ik kon niet op eigen kracht staan. de verpleegkundige stond naast me en ze zij je mag ook alleen naar de wc hoor. Ik keek haar boos aan ik zo nee dat meen je niet en wat als ik niet kan staan dus zij met tegen zin mij naar de wc gebracht en weer terug. Ik moest met een beker mijn vagina spelen tijdens het plassen want anders doen de hechtingen super pijn dan vlieg je zo de plafon uit.


de volgende dag mocht ik gelukkig naar de kraamhotel en daar heb ik een fijne tijd gehad hamdolilah hoe wel ik na een paar dagen met 2 ontstoken borsten zat en 40 graden koorts en een huil kind. Maar alhamdolah wij hebben het overleeft.[/QUOTE]



good lord haleluya wat heb jij veel pijn gehad....

ik begrijp niet dat wanneer jij zo weinig ontsluiting hebt, dat ze je geen verdoving geven..een ruggenprik ofzo

21-12-2010, 22:34


good lord haleluya wat heb jij veel pijn gehad....

ik begrijp niet dat wanneer jij zo weinig ontsluiting hebt, dat ze je geen verdoving geven..een ruggenprik ofzo[/QUOTE]

Ik heb er om gesmeekt maar wello geen medelijden...

21-12-2010, 22:43

Citaat door rust_in_je_hart:
good lord haleluya wat heb jij veel pijn gehad....

ik begrijp niet dat wanneer jij zo weinig ontsluiting hebt, dat ze je geen verdoving geven..een ruggenprik ofzo


Ik heb er om gesmeekt maar wello geen medelijden...[/QUOTE]



Nou ik ook hoor daar niet van... Maar heb nu al aangegeven dat ik een prik wil....En jij ga je een natuurlijke bevalling doen?

21-12-2010, 22:57
Hier dames, lieve dames..

Omg wat een verhalen zeg, nu ben ik nog meer bang..
Ben nu bijna 39 weken...
Ben vandaag zo moe.. en ik wil zo graag dat het begint..

Maar ben ontzettend bang, vooral nu dat ik sommige verhalen van jullie heb gelezen.. pfff..

Omg die verloskundige wat een idioot zeg!
bij mijn tante had de verloskundige ook een fout gemaakt ( doodgeboren kindje, was gestikt) want de verloskundige greep niet in..
Mijn tante heeft tot de dag vandaag geen kinderen..

Omg, die stagiaire, zonde verdoving hechten, is zij gek geworden..
lekker voor der dat ze achter in de kamer belande..
strakke zet, ik moest echt lachen!

Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30