Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : pleegoudersPagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Heaven
10-11-2010, 22:30


Dames, Na lang overleg hebben mijn man en ik besloten om pleegouders te worden. Een tijdje terug was er hier een topic dat er islamitische pleegouders worden gezocht. Ik weet alleen niet bij welke instantie dit was. Heeft iemand een link naar deze topic? Zijn er dames die hier pleegouders zijn? Wat zijn jullie ervaringen etc etc??

Johnny__Bravo
10-11-2010, 22:35
Echt goed van jullie :goedzo:

Heaven
10-11-2010, 22:51
Echt goed van jullie :goedzo: :goedzo: Bedankt meid! Wij willen dit nu echt doorzetten.

sweetlovelady
10-11-2010, 22:55
Ooow wat leuk echt super goed!!!! Ik zou dit ook heel graag willen, maar mijn man is een beetje sceptisch erover... Lijkt mij geweldig om kinderen mogen op te vangen als die het moeilijk hebben. Dus ben echt apetrots dat steeds meer moslims dit doen :goedzo:

Heaven
10-11-2010, 22:59


Ooow wat leuk echt super goed!!!! Ik zou dit ook heel graag willen, maar mijn man is een beetje sceptisch erover... Lijkt mij geweldig om kinderen mogen op te vangen als die het moeilijk hebben. Dus ben echt apetrots dat steeds meer moslims dit doen :goedzo: Ik loop er al een hele lange tijd mee, vooral na het zien van een documentaire over een meisje van 3 van marokkaanse afkomst dat bij een nederlandse gezin werd geplaatst. Dat meisje kreeg gewoon varkensvlees voorgeschoteld omdat die mensen vonden dat ze met het gezin mee moest doen:wow: Walh ik schrok me te pletter en dat meisje meskiena weet van niets. Ik durfde dit niet aan mijn man te vertellen maar een paar weken geleden zei ik uit het niets: ik wil pleegouder worden. Hij keek me aan en zei: dat vind ik een goed idee:goedzo: Walah zomaar uit het niets:banana:

semmy
10-11-2010, 23:06
Veel succes,echt top van jullie! En dat jullie daar rijkelijk beloond voor zullen worden,insalaah!

Heaven
10-11-2010, 23:08
Veel succes,echt top van jullie! En dat jullie daar rijkelijk beloond voor zullen worden,insalaah! Amin Ins Allah! Ik hoop nu echt dat mijn wens straks werkelijkheid word. Ins ALlah Ya rabi.

maghrebia17
10-11-2010, 23:13
maschallah ik heb daar zoveel bewondering voor, echt respect en je krijgt er zoveel hassanaats voor terug, wollah super :goedzo: moge allah swt jullie hiervoor belonen ik wilde altijd pleegouder worden en heb die wens nog steeds mijn man en familie zijn degene met een andere opvatting hierover en geven aan dat het niet zo makkelijk is om een kind van iemand anders op te voeden, daarom heb ik het nooit door kunnen zetten maar ben er toch nog wel mee bezig omdat ik het zo bijzonder vind van die reclames waarin kinderen aangeven dat ze geen familie hebben en op zoek zijn naar een familie, die raken mij altijd heel erg nogmaals respect en se3datek inschallah zullen mn man en familie ook ooit zover zijn en achter mij staan om mijn wens uit te laten komen :)

Imene_
10-11-2010, 23:14
Ik zou dat zelf nooit kunnen. Omdat ik erg niet tegen kan om een kind in huis te halen die het erg moeilijk heeft, je zorgt ervoor, je gaat er ook echt om geven enz enz en daarna moet je weer afscheid nemen. :( Dat is me allemaal te pijnlijk en kan daar niet tegen. :( Maar heel goed van je dat jij dat wel kan/wil! :goedzo:

Citroentje_
10-11-2010, 23:15
Amin Ins Allah! Ik hoop nu echt dat mijn wens straks werkelijkheid word. Ins ALlah Ya rabi. Nobel van je. Betekent dit dat je niet buitenshuis (meer) gaat werken en je volledig stort op pleegmoederschap?

Johnny__Bravo
10-11-2010, 23:16
Ik loop er al een hele lange tijd mee, vooral na het zien van een documentaire over een meisje van 3 van marokkaanse afkomst dat bij een nederlandse gezin werd geplaatst. Dat meisje kreeg gewoon varkensvlees voorgeschoteld omdat die mensen vonden dat ze met het gezin mee moest doen:wow: Walh ik schrok me te pletter en dat meisje meskiena weet van niets. Ik durfde dit niet aan mijn man te vertellen maar een paar weken geleden zei ik uit het niets: ik wil pleegouder worden. Hij keek me aan en zei: dat vind ik een goed idee:goedzo: Walah zomaar uit het niets:banana: Hou er wel rekening mee, dat je ooit afscheid moet nemen van het kind meid. Naar een tijdje ga je het toch als je eigen kind zien. Dat is iets wat niet iedereen kan, daarom wordt daar niet zo vaak voor gekozen. Ik had een tijdje terug op tv een docu gezien over een Marokkaanse vrouw, die toen rond de 50 was ofzo en die had een stuk of 16 kinderen opgevangen en had daar echt geen spijt van. Was echt mooi om te zien wollah en ik zou zoiets ook wel willen doen, als mijn man het er mee eens zou zijn. Lijkt me echt geweldig om zoiets te kunnen doen. Maar ik zal dan toch eerst een man moeten hebben :moe: Miss heb je hier wat aan meid. http://www.eenpleegkind.nl/ ;)

M_t_S
10-11-2010, 23:21
Echt top! InchAllah zal alles goed verlopen en natuurlijk heel veel succes. Misschien kan jij ons later je ervaring vertellen :D

Cleophea
10-11-2010, 23:27


Spirit Amsterdam, talloze kids die een pleeggezin zoeken.. Maar zo weinig plek en dan worden ze gedumpt in een opvang waar ze niet de 'aandacht' krijgen die ze nodig hebben. Heb het zelf meegemaakt. Goed van jullie wil ik ook doen InshaAllah. Verwacht wel een hele screening omdat het vaak is misgegaan bij pleeggezinnen

Heaven
11-11-2010, 17:33
maschallah ik heb daar zoveel bewondering voor, echt respect en je krijgt er zoveel hassanaats voor terug, wollah super :goedzo: moge allah swt jullie hiervoor belonen ik wilde altijd pleegouder worden en heb die wens nog steeds mijn man en familie zijn degene met een andere opvatting hierover en geven aan dat het niet zo makkelijk is om een kind van iemand anders op te voeden, daarom heb ik het nooit door kunnen zetten maar ben er toch nog wel mee bezig omdat ik het zo bijzonder vind van die reclames waarin kinderen aangeven dat ze geen familie hebben en op zoek zijn naar een familie, die raken mij altijd heel erg nogmaals respect en se3datek inschallah zullen mn man en familie ook ooit zover zijn en achter mij staan om mijn wens uit te laten komen :) Ins Allah meid, dat het bij ook zo vert zal zijn ooit ins Allah. Ik loop er ook heel lang mee, maar had er nooit wat mee gedaan, Ik zou dat zelf nooit kunnen. Omdat ik erg niet tegen kan om een kind in huis te halen die het erg moeilijk heeft, je zorgt ervoor, je gaat er ook echt om geven enz enz en daarna moet je weer afscheid nemen. :( Dat is me allemaal te pijnlijk en kan daar niet tegen. :( Maar heel goed van je dat jij dat wel kan/wil! :goedzo: :kus: Ik ben voor langdurige zorg ins allah. Het zal ook moeilijk zijn, maar ik beter dat ik verdriet heb, dat er opvang nodig is en dat het er niet is.

Heaven
11-11-2010, 17:37
Nobel van je. Betekent dit dat je niet buitenshuis (meer) gaat werken en je volledig stort op pleegmoederschap? :banana: :banana: Nadat ons koophuis hamdollilah verkocht is en met mijn baby heb ik besloten om na 1 januari het werken op een laag pitje te zetten. Ik zal ins allah ontslag nemen. Dit komt ook doordat ik anders ben gaan denken doordat mijn dochtertje langdurig ziek is geweest. Hamdollilah gaat het nu goed Hou er wel rekening mee, dat je ooit afscheid moet nemen van het kind meid. Naar een tijdje ga je het toch als je eigen kind zien. Dat is iets wat niet iedereen kan, daarom wordt daar niet zo vaak voor gekozen. Ik had een tijdje terug op tv een docu gezien over een Marokkaanse vrouw, die toen rond de 50 was ofzo en die had een stuk of 16 kinderen opgevangen en had daar echt geen spijt van. Was echt mooi om te zien wollah en ik zou zoiets ook wel willen doen, als mijn man het er mee eens zou zijn. Lijkt me echt geweldig om zoiets te kunnen doen. Maar ik zal dan toch eerst een man moeten hebben :moe: Miss heb je hier wat aan meid. http://www.eenpleegkind.nl/ ;) :goedzo: Bedankt meid. We hebben binnenkort een informatie avond, dus ik ben benieuwd. Het lijk me geweldig om later, als ik oud mag worden ins allah, om terug te kijken op dit. Ik zal het heel moeilijk hebben als ze weer terug gaan, vooral omdat ik zelf heel erg emotioneel en gevoelig ben. Maar als ik zo blijf denken, zal ik het nooit doen.


Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12