Bekijk volle/desktop versie : Stokke verkocht, nu bugabooPagina's : 1 [2]

10-11-2010, 12:37
Zoals dit bedoel ik;


10-11-2010, 12:40


Maar dat vind ik weer zo zielig voor het kindje wat onderin zit, die ziet ook niet veel. Ach we gaan het proberen met een meerijpplankje als ik alleen ben en als we lang buiten zijn dan hebben we 2 kinderwagens. Ik hou er toch niet van om alleen lang buiten te zijn, dus ik heb zowieso wel iemand bij me.

10-11-2010, 12:41

Citaat door Dikrayet:
Neeh juist niet, want Nadir wil nu al niet te lang in de wagen zitten. Hij gaat veel liever lopen, dus de tijd dat hij wel in een wagen wil zitten doet hij dat lekker in een buggy. Vind het ook geldverspilling om de stokke te houden en een bugaboo erbij te kopen, een bugaboo is ook niet goodkoop. Het is zowieso maar voor een paar maanden dat we gebruik maken van een buggy voor de oudste.nee niet de stokke én de bugaboo, maar de stokke en een gewone buggy voor nadir dan, zo heb je bij een uitstapje en winkelen beide kinderen gewoon in een wagen, want dat hij nu wilt lopen is natuurlijk heel fijn (of niet ) maar kindjes worden moe, en zo'n kleine op een meerijplank vind ik ook zielig, mijn kleintje is ouder dan jou nadir, en haar zie ik niet eens op zo'n plankje, dus jah..maar goed je moet zelf weten, mij lijkt dit verstandiger aangezien ze beide nog erg jong zijn schat

10-11-2010, 12:56

Citaat door Rouwayda:
nee niet de stokke én de bugaboo, maar de stokke en een gewone buggy voor nadir dan, zo heb je bij een uitstapje en winkelen beide kinderen gewoon in een wagen, want dat hij nu wilt lopen is natuurlijk heel fijn (of niet ) maar kindjes worden moe, en zo'n kleine op een meerijplank vind ik ook zielig, mijn kleintje is ouder dan jou nadir, en haar zie ik niet eens op zo'n plankje, dus jah..maar goed je moet zelf weten, mij lijkt dit verstandiger aangezien ze beide nog erg jong zijn schatHahahaha we zeggen dus eigenlijk hetzelfde madammeke ! Ik ga meestal met koopavond of in het weekend uitbereid naar buiten. 9 van de 10 keer is het met mijn man, dus dan neemt hij 1 wagen en ik de andere. Dat meerijplankje is echt alleen als ik een klein boodschapje wil doen met beide kindjes of even frisse lucht pakken.
Als ik doordeweeks bij mijn mams in rdam ben dan nemen we ook gewoon 2 wagens mee.

Snappie

Pagina's : 1 [2]