Bekijk volle/desktop versie : Interculturele Dialoog



10-11-2010, 00:24
Interculturele Dialoog | vrijdag 19 november 2010

Op 19 november zullen wij als Hilal Basak vereniging te Junior College onder het kopje 'Interculturele Dialoog' een debat organiseren waar u van harte welkom bent.

...
Jongeren vanuit verschillende achtergronden worden met verschillende uitdagingen geconfronteerd in hun dagelijkse leven. Het ontwikkelen en ontplooien van de eigen identiteit speelt een erg belangrijke rol in het leven van een individu. Het opgroeien in een samenleving met een cultuur die verschilt met de cultuur die men van huis uit krijgt, zorgt voor de nodige problemen. De problemen die autochtone jongeren kennen zijn niet geheel verschillend als de problemen van allochtone jongeren. Daarom heeft Hilal Basak met deze avond als doel om onder professionele begeleiding de problemen van deze verschillende jongeren betreffende opleiding, werkgelegenheid en integratie te bediscussiëren en ervaringen uit te wisselen.

In het kader van het islamtische offerfeest hebben we een feestelijke afsluiting met diverse hapjes uit verschillende culturen.





De panelleden die aanwezig zullen zijn op deze avond zijn;
-Malik Azmani (VVD)
-Cynthia Ortega (CU)
-Tanja Jadnansing (PvdA)
-Drs. J.A Prins (Socioloog)


AANMELDEN VIA : http://www.hilalbasak.nl
(Aanvullende informatie wordt nader bekend gemaakt. Houd onze pagina in de gaten.)



Verloop:


18.30 – 18.45: Inloop

19.00: START

19.00 - 21.00: Debat

21.00 - 22.00: Feestelijke afsluiting onder het genot van diverse hapjes