Bekijk volle/desktop versie : Mijn verhaal



Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12

03-11-2010, 18:51
ik heb dit al aangegeven. wij willen niet het idee te hebben dat het alleen om geld gaat(mocht het kunnen). want het gaat niet om schadevergoeding, maar meer om het feit dat zij dit niet meer mag doen. wij willen niet onbewust in een strijd om geld terecht komen, waardoor hebzucht onbewust kan ontstaan. hier willen wij voor waken

03-11-2010, 19:09


Heftig verhaal, el hamdoelillah mankeren jullie nu niks.
Ik hoop wel dat ze die AA ontslaan en ze maar een ander beroep moet kiezen.

03-11-2010, 19:50
Mimi heel veel sterkte met verwerken komt allemaal wel goed inchallah!
Je bent gezegend met je kindjes en een goede man die je hier in steunt..

03-11-2010, 20:03

Citaat door tetouani79:
de klacht in het ziekenhuis is al afgerond moet ik zeggen. wij hebben gezegd geen aanklacht van te maken omdat we niet het gevoel willen hebben dat het ons alleen om het geld gaat. hebzucht is immers nergens goed voor. we zijn gehoord en volgens de verantwoordelijke is daar wat mee gedaan.

verder wil ik de rol van de man hierin even aangeven. dit niet om mijzelf(als haar man) te verdedigen. het is meer hoe je daar staat als man.
ik wist vanaf het begin dat er iets niet klopt. de onzekerheid en lompheid zijn mij gelijk opgevallen. op een gegeven moment gingen alle scenario's door mijn hoofd. ik wide zeggen dat ze moest stoppen en weg moest gaan.maar mijn vrouw ligt daar in haar handen. is er een ander beschikbaar? kan het niet slecht gaan in de tussen tijd? er gingen zo veel vragen door mijn hoofd. mijn vrouw lag in angst en paniek daar. als ik mijn mond open had getrokken, was de paniek nog vele malen erger geworden. ik heb besloten om machteloos toe te kijken en mijn vrouw verbaal proberen te kalmeren. dit lukte op een gegeven moment wel. even mee puffen en voordoen hoe ze moet ademen om uit het hyperventilatie te komen. meer kon ik niet doen op dat moment......

hamdoulillah hebben wij een kind wat hamdoulillah niets mankeert. het is even geduld hebben voor haar om dit met hulp van Allaah te verwerken en een plekje te geven.


Zo erg!

Ook jij heel veel sterkte met de verwerking ervan.

Jullie zullen er sterker uitkomen samen insah Allah.

03-11-2010, 20:15


Pfff geen wonder dat de sterftecijfer in Nl het hoogst is.
Om welk ziekenhuis gaat dit?

03-11-2010, 20:41
Om welk ziekenhuis gaat dit?

heel veel sterkte insha Allah

03-11-2010, 21:00
Ik vind het echt erg voor je ts, heb er gwn kippenvel van.

03-11-2010, 21:12
lieve lieve mimi hoop met heel mijn hart dat je dit zwarte bladzijde uit je leven snel zult vergeten.
tetouani79 wees er aub voor je vrouw en steun haar zoveel mogelijk.en hopelijk wordt die aa snel gestraft voor haar asociale apengedrag.

03-11-2010, 21:20
Mimi_tangaouia, ik vind het heel erg wat jou overkomen is! Al hamdoulilah maakt jouw baby het goed en al hamdoulilah gaat het ook goed met jou!

Ik heb met verbazing je verhaal gelezen, dit mag niet gebeuren. Ik ken een meisje en zij heeft ook zoiets meegemaakt, slecht behandeld door artsen, artsen zeiden dat de baby zwaar gehandicapt zou zijn en het beste voor de baby is om het te laten sterven, omdat het toch geen zin had om te leven!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (de baby had zuurstof tekort) Het kwam erop neer dat de artsen de baby helemaal niet wouden behandelen. Dit is toch niet normaal! Het gaat nu goed met de baby al hamdoulilah!

Ik had haar geadviseerd een klacht in te dienen om te voorkomen dat zoiets weer bij anderen en bij jezelf gebeurt. De artsen dienen op hun vingers getikt te worden. Dit adviseer ik jou ook, maar je moet er wel klaar voor zijn. Jouw gezondheid is het belangrijkst.

03-11-2010, 22:00
wat een heftig verhaal, ik heb ook echt een rotbevalling achter de rug totaal niet serieus genomen en hier zit ik tot de dag van vandaag mee. Ik wil contact opzoeken met de verloskundige en het ziekenhuis en mijn ongenoegen uiten, maar ik wil die herinneringen niet meer naar boven halen. Maar weg gaan ze ook niet. Het blijft een gevecht, gair insAllah. Daarom is het altijd heel belangrijk om van te voren te bedenken wat je wel en niet wil en hoe je benaderd wenst te worden.

Gairen, alhamdoelilah dat het bij jou allemaal goed is gelopen en ik wens jullie een mooi, gezegend leven samen met je gezin insAllah

03-11-2010, 22:01
Ik heb echt een zwak voor dit soort dingen, en ben altijd al huiverig geweest voor ziekenhuizen etc.. maar na het lezen hiervan ben ik even geshokeerd..

Ik hoop dat je hier boven komt met de hulp van Allah swt inshallah!

ik voel dit gewoon tot in mijn bloed en benen....

04-11-2010, 01:15
over welke zk gaat dit ?

04-11-2010, 07:18


Ts je kan beter het ziekenhuis bij naam noemen, dan kunnen de dames naar andere ziekenhuizen uitkijken. Want nu maak je hier alleen maar de dames bang die binnenkort moeten bevallen.
Ik heb alhamdoelillah alleen maar positieve ervaring gehad met de verloskundigen en het waren elke keer andere dames.

04-11-2010, 13:44
het gaat om het Gelre(lukas) ziekenhuis in Apeldoorn. dit wil volgens mij nog niet zeggen dat alle assistenten die daar werken slecht zijn. bij de bevalling van ons tweede(ons zoon) was er niks aan de hand. het was een jonge dame toen. ze was zo goed dat mijn vrouw niet eens door had dat het kind geen hartslag had en snel beademt moest worden en dat er op alarm was gedrukt. ze was zo vriendelijk en zeker van haar zaak.

en mijn vrouw heeft het verhaald niet geplaatst om andere vrouwen bang te maken. een kind krijgen is het mooist wat je kan overkomen. laat een ervaring van een ander je niet weerhouden of bang maken insha'Allaah.

04-11-2010, 13:59
Zooo, dit is wel echt heftig, zeg. Wist niet dat dit in Nederland voorkomt.

Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12