Bekijk volle/desktop versie : zwanger willen wordenPagina's : 1 2 [3]

31-12-2010, 15:37
inschallah komt goed alle goed 1 JAAR i niet zo lang ik ben al 2.5 JAAR bezig
maar alles komt van allah swt hij geeft en neemt.

01-01-2011, 20:34Citaat door omkallthom21:
wat als je jongere zusjes zwanger is je oudere zus en je schoonzus allemaal tegelijkertijd met een aantal maanden verschil.

en jij ook al 2,5 jaar getrouwd bent maar omwille van allah swt helaas het nog niet is weg gelegd voor jou.

Ik gun het natuurlijk iedereen van harte maar alleen hoe zouden jullie omgaan met de reacties van familie enz van waarom jij niet kijk enz.

hoop reacties te krijegn van jullie.Ik weet precies hoe jij je voelt,want ik leef ook in zo'n situatie als jij.Ook alle schoonzussen zijn na mij getrouwd en hebben allemaal kinderen.
Ikzelf ben al bijna 4 jaar bezig om zwanger te worden.

02-01-2011, 19:09
ooh lieve schat,ik bel al 5 JAAR getrouwd en heb nog geen kinderen.Wel door een medisch behandeling bleek ik na mijn bloedonderzoek kort zwanger te zijn geweest.Er zijn mensen die niks meer vragen,omdat zij je geen pijn willen doen.Ik heb een nichtje die het altijd over kinderen heeft en mij pijn wil doen.Zelfs mijn schoonmdr die 10 jaar zonder kinderen zat en mij de schuld gaf.Ik neem afstand van zulke mensen en verricht veel duaa.Ons tijd komt wel insha allah.Ik had vorige week ook een depri bui en heb veel gehuild.Bij mij ligt het aan mijn man,maar in lichte mate.

Pagina's : 1 2 [3]