Bekijk volle/desktop versie : 'PSV denkt aan ruil Koevermans-El Ahmadi'



30-10-2010, 20:10
Karim El Ahmadi is de belangrijkste kandidaat om Ibrahim Afellay op te volgen bij PSV. Volgens de NOS is het een serieuze optie voor de Eindhovense club om, wanneer Afellay al in januari vertrekt, de middenvelder over te nemen van Feyenoord.

El Ahmadi kan bij Feyenoord lang niet altijd rekenen op een basisplaats, maar Fred Rutten is zeer gecharmeerd van de technicus. De kans is dan ook groot dat de twee, die bij FC Twente al eens succesvol samenwerkten, bij een eventueel vertrek van Afellay in januari weer herenigd worden.

PSV is echter niet van plan een transfersom te betalen voor El Ahmadi. Wel is de koploper van de Eredivisie bereid Danny Koevermans te ruilen voor de Marokkaanse international. Zo zou zowel Feyenoord, dat al tijden op zoek is naar een spits, als PSV, dat zo een opvolger van Afellay heeft, geholpen zijn.

Mocht Afellay inderdaad vertrekken, dan hoeft PSV in ieder geval niet te vrezen voor een 'nee' van El Ahmadi. De dribbelaar heeft een moeizame relatie met Feyenoord-trainer Mario Been en heeft reeds laten weten open te staan voor een transfer.

30-10-2010, 20:17


laat maar komen ,maar zie liever dat Rutte Labyad rustig brengt

30-10-2010, 20:21
hoe meer marokkanen hoe beter

31-10-2010, 03:38
Ik zie deze ruil graag gebeuren. El Ahmadi is veel beter en dat komt er niet uit bij een slecht team als Feyenoord. Ook kan hij dan Afellay vervangen als hij eventueel in de winterstop verkast en dan kan Koevermans lekker speeltijd krijgen bij Feyenoord.

Conclusie: Iedereen blij en hoe meer Marokkanen hoe beter