Bekijk volle/desktop versie : Marokaanse brood??



Pagina's : [1] 2

28-10-2010, 20:18
wie kan me vertellen snel hoe ik het moet maken
En wat er in moet natuurlijk:d

28-10-2010, 20:20


deeg water, gist... en kneden..hahha

28-10-2010, 20:21

Citaat door san_rayane:
deeg water, gist... en kneden..hahha


joh hahah ik bedoel wat er in de deeg moet? behalve bloem en zout

28-10-2010, 20:22

Citaat door Senna21:
joh hahah ik bedoel wat er in de deeg moet? behalve bloem en zout



oei, zover weet ik niet...

Ik heb zelf nog nooit brood gemaakt..

28-10-2010, 20:23


Warm water, gist en meel vervolgens zout toevoegen en inderdaad kneden maar.....

28-10-2010, 20:24

Citaat door moensakoek:
Warm water, gist en meel vervolgens zout toevoegen en inderdaad kneden maar.....


volgens mij was het bloem, smeda, suiker, zout en gist!! en warm water..ben het vergeten heb het lang niet meer gedaan en me man heeft er zin in

28-10-2010, 20:25

Citaat door moensakoek:
Warm water, gist en meel vervolgens zout toevoegen en inderdaad kneden maar.....



1kg bloem voeg je 1 zakje gist toe ofzo

wat is smeda???

28-10-2010, 20:25

Citaat door san_rayane:
oei, zover weet ik niet...

Ik heb zelf nog nooit brood gemaakt..


Se3datek me man is er gek op dus ja...

28-10-2010, 20:29

Citaat door Senna21:
volgens mij was het bloem, smeda, suiker, zout en gist!! en warm water..ben het vergeten heb het lang niet meer gedaan en me man heeft er zin in


Ja, dit is goed

28-10-2010, 20:29

Citaat door Chika84:
1kg bloem voeg je 1 zakje gist toe ofzo

wat is smeda???


waar je ftira mee maakt..
ik weet niet hoe jullie het noemen..mischien harsa?

28-10-2010, 20:30

Citaat door MouniA20:
Ja, dit is goed


maar hoeveel smeda moet ik doen voor 1 kilo?

28-10-2010, 20:33
Een klein beetje maar, anders wordt het te hard.
Een klein handje vol zoiets.
Of eventueel volkorenbloem als je bruin brood wil.

28-10-2010, 20:34



Citaat door MouniA20:
Een klein beetje maar, anders wordt het te hard.
Een klein handje vol zoiets.
Of eventueel volkorenbloem als je bruin brood wil.


Oke ja ik heb donkervolkoren bloem thuis..dus die gooi ik er ook in...
Het is nu zeker te laat om te maken he...

Beter tot morgen ochtend voor dhor

28-10-2010, 20:40

Citaat door Senna21:
waar je ftira mee maakt..
ik weet niet hoe jullie het noemen..mischien harsa?



ik heb net opgezocht ik noem het gewoon griesmeel

28-10-2010, 20:40

Citaat door Senna21:
Oke ja ik heb donkervolkoren bloem thuis..dus die gooi ik er ook in...
Het is nu zeker te laat om te maken he...

Beter tot morgen ochtend voor dhor


Maar als je bruin brood maakt dan hoef je er geen smida in te doen, enkel voor wit brood is dat.

En ja is een beetje laat nu, tenzij je een nachtmens bent.

Veel succes morgen.

Goed kneden

Pagina's : [1] 2