Bekijk volle/desktop versie : Rooney bedenkt zich en tekent bij



22-10-2010, 16:26
Wayne Rooney blijft Manchester United toch trouw. De 24-jarige spits heeft zijn contract bij de Engelse club opengebroken en met drie jaar verlengd tot medio 2015.

Eerder deze week liet de Engelse international nog weten Old Trafford te willen verlaten omdat hij niet overtuigd is van de ambities van de club.

Alex Ferguson is blij dat hij zijn sterspeler toch van een langer verblijf in Manchester heeft kunnen overtuigen. "Het is een moeilijke week geweest, maar dat gebeurt nu eenmaal af en toe bij een grote club", zegt de manager op de clubsite.

"Ik ben blij dat hij de uitdaging durft aan te gaan om de jonge spelers te helpen en zichzelf naar een hoger plan te tillen."

Teleurstelling
Rooney uitte deze week zijn teleurstelling dat United hem geen garanties kon geven over het niveau van de spelersgroep de komende jaren. Na enkele gesprekken is hij toch bijgedraaid.

"De trainer en eigenaar hebben me ervan kunnen overtuigen dat ik hier thuishoor. Het is vooral het vertrouwen van Ferguson dat me over de streep heeft getrokken."

__________________________________________________ ________

Hele drama voor niets.

http://www.nusport.nl/engeland/2358348/rooney-wil-weg-bij-united.html
http://www.nusport.nl/engeland/2361479/manunited-vraagt-geduld-rondom-rooney.html
http://www.nusport.nl/engeland/2360782/ferguson-klaar-met-zaak-rooney.html
http://www.nusport.nl/engeland/2361755/fans-united-bedreigen-rooney.html