Bekijk volle/desktop versie : Algerije krijgt nederlaag te verduren

11-10-2010, 08:02
CAN 2012: Algerije krijgt nederlaag te verduren
Door Badr - Zondag 10 Oktober 2010 18:01 - Bron: Redactie - Submitter: Geen
Het duel tussen de Republiek van Centraal Afrika en Algerije is vandaag geëindigd in het voordeel van de thuisploeg. Het land won met 2-0 van de Noord-Afrikanen en gaat daarmee aan de leiding in de poule.

Centraal Afrika was met uitzondering van het begin van de tweede helft de gehele wedstrijd de betere ploeg. De Algerijnen hadden nog wel een grote kans op de voorsprong. Na een steekpass van Abdelkader Ghezzal kwam Jebour oog in oog met de keeper te staan maar hij faalde.

Na de kans ging Centraal Afrika door met drukken en dat resulteerde in de laatste tien minuten in twee doelpunten. Beiden werden vanaf de rechterflank diagonaal binnen gewerkt. Gezien de kansen had de uitslag veel hoger kunnen uitvallen, maar dat bleef Algerije bespaard.

11-10-2010, 10:12
Mooie nederlaag. Maar eerlijk gezegd had ik liever een gelijkspel gezien, aangezien we punten hebben laten liggen tegen Centraal Afrika

11-10-2010, 11:20
Pazz, ik heb veel liever Algerije zien winnen dan een of ander apenrepubliek

11-10-2010, 15:05

En egypte tegen Niger? met 1-0 verloren en staan nu laatste in hun poule.. lekker...

11-10-2010, 18:02
Als Marokko 4 punten haalt tegen Algerije, wat ik ze zeker zie doen, kan Algerije hun spullen alvast inpakken

11-10-2010, 18:22

Citaat door Clichy_sousbois:
marokko gaat 6 punten tegen algerije geloof mij, wedstrijd in algerije is net als in marokko, er gaan 100% 10000 supporters uit casa naar algerije, en vooral nu ze hebben gewonnen van tanzania, Marokko gaat algerije vernederen zoals altijd