Bekijk volle/desktop versie : CSU-leider Horst Seehofer : Geen immigranten uit Turkije



09-10-2010, 21:03

Citaat door Bill:
Seehofer: Geen immigranten uit Turkije

Gepubliceerd: vandaag 17:41
Update: vandaag 19:33
Duitsland moet zijn inspanningen inzake integratie concentreren op de buitenlanders die al in het land leven. Berlijn moet geen nieuwe migranten meer toelaten uit 'vreemde culturen' zoals Turkije en Arabische landen.

Dit zegt CSU-leider Horst Seehofer zaterdag in een interview met weekblad Focus. De CSU is de Beierse juniorpartner van de christendemocratische CDU van bondskanselier Angela Merkel, die in Berlijn regeert in een centrumrechtse coalitie met de liberale FDP.

'Geen begrip'
Volgens Seehofer is het duidelijk dat immigranten uit islamitische landen moeilijker integreren dan buitenlanders uit de EU. Daarom heeft hij 'geen begrip' voor mensen die verdere immigratie uit landen met andere culturen bepleiten.

Later zaterdag proclameerde Seehofer op een CSU-bijeenkomst het einde van de multiculturele samenleving: ,,De realiteit heeft aangetoond: multi-culti is dood!''

Dissidente politici
In Duitsland is het immigratiedebat de afgelopen weken verhevigd, mede aangezwengeld door twee dissidente politici die in de media inmiddels als 'Duitse Wilders' worden aangeduid.

De oppositie heeft verontwaardigd op de uitlatingen van Seehofer gereageerd. Renate Künast, fractievoorzittter van de Groenen in de Bondsdag, verweet de Beierse premier dat hij 'rechtspopulisten' naar de mond praat. Volgens Claudia Roth, partijvoorzitter van de Groenen, heeft Seehofer elk gevoel voor proporties en democratie verloren. Zij eiste dat Seehofer zijn excuses aanbiedt aan Turkse en Arabische immigranten.

'Xenofobie'
Ook vanuit het eigen kamp kreeg Seehofer kritiek. De voorzitter van de jongerenorganisatie van de FDP, Lasse Becker, verweet de CSU'er ,,volstrekt onzinnige uitlatingen'' en ,,latente xenofobie''.


bron








Duitsland wordt langzaam wakker...













--------
.

09-10-2010, 21:10


De CSU tracht hier wat van haar conservatieve duitse achterban te behouden.
Velen kijken nu reeds wat nieuwsgierig naar Die Freiheit (dat nieuwe experiment van die bondgenoot van Wilders)

09-10-2010, 22:20
Stap voor stap...



Er komt nog een enorme economische depressie aan ...Maak de borst maar nat moslims in Europa.

10-10-2010, 10:56
Na Denemarken en Nederland. is nu ook in Duitsland de geest uit de fles...

Eindelijk...!

10-10-2010, 11:37



Citaat door snake74:
Na Denemarken en Nederland. is nu ook in Duitsland de geest uit de fles...

Eindelijk...!

duitsers zijn geen laffe hollanders tenminste merkel spreekt zich uit over zulke dingen dat kan je niet van jullie laffe hollanders zeggen doe niet alsof jullie een gezammelijk probleem hebben

10-10-2010, 11:52

Citaat door Ali_Salami:
Dat zeg ik al de hele tij. moslims gaan een hele slechte tijd tegemoet in Europa. Mensen zijn de islam spuugzat. als ik hun was zou ik de eer aan mezelf houden en zelf vertrekken naar moslimland van eigen keuze en dan kan je daar halallen en shariaen tot je een ons weegt.

whahaha allemaal groote praatjes van een racistische nsbervolk die de macht niet heeft om de plannen door te voeren jullie hollanders zijn meelopers doen wat anderen jullie opdragen en je zal de steun niet krijgen van de groote landen landen zoals duitsland frankrijk