Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Moeders die hun dochter op ballet/turnen zetten..Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

marilynmonroe
05-10-2010, 11:03


Kennelijk is dit tegenwoordig een trend. Ik zie veel Marokkaanse moeders die hun dochter op ballet of turnen zetten. Ik begrijp dit dus niet. Het is allemaal leuk en aardig om je dochter op zo'n sport te zetten, maar men denkt niet aan de toekomst. Wat ga je tegen je dochter zeggen als ze eenmaal 16 is en zij verder wil in die sport? Kom je dan aan met het verhaal dat we Moslims zijn en dat dochterlief ineens niet meer kan ronddwarrelen in een tutu of turnpakje? :jammer:

Bright-Star-
05-10-2010, 11:05
Ik denk er precies hetzelfde over. Je kind komt niks tekort hoor als ze niet op een sport zit ofzo. Vind dat echt een westerse iets.

Oases
05-10-2010, 11:06
Niets mis mee tot een bepaalde leeftijd. De kans dat ze er op latere leeftijd mee verder willen is heel erg klein.

Nysha
05-10-2010, 11:07
Kennelijk is dit tegenwoordig een trend. Ik zie veel Marokkaanse moeders die hun dochter op ballet of turnen zetten. Ik begrijp dit dus niet. Het is allemaal leuk en aardig om je dochter op zo'n sport te zetten, maar men denkt niet aan de toekomst. Wat ga je tegen je dochter zeggen als ze eenmaal 16 is en zij verder wil in die sport? Kom je dan aan met het verhaal dat we Moslims zijn en dat dochterlief ineens niet meer kan ronddwarrelen in een tutu of turnpakje? :jammer: is toch kei schattig!!! en ze hebben hun leven profijt doordat ze er zo elegant van worden en zo rechtop gaan lopen! (los van het geloofsaspect)

marilynmonroe
05-10-2010, 11:09


Ik denk er precies hetzelfde over. Je kind komt niks tekort hoor als ze niet op een sport zit ofzo. Vind dat echt een westerse iets. Ja, het is mij echt opgevallen dat Marokkaanse moeders vaak kiezen voor dit soort sporten. Laatst een vrouw die haar dochter op hockey heeft gezet. Ze vond dat korte jurkje zo schattig..

marilynmonroe
05-10-2010, 11:10
is toch kei schattig!!! en ze hebben hun leven profijt doordat ze er zo elegant van worden en zo rechtop gaan lopen! (los van het geloofsaspect) Tuurlijk, ik vind zo'n meisje van 3 in een roze tutu ook om op te eten, maar wat doe je als je dochter een groot talent blijkt te zijn en zij hiermee verder wil?

nisrineke2
05-10-2010, 11:13
Ik denk er precies hetzelfde over. Je kind komt niks tekort hoor als ze niet op een sport zit ofzo. Vind dat echt een westerse iets. je bedoeld in dat boerendorp waar jouw ouders vandaan komen vinden ze dat westers.. Sporten is wel degelijk een onderdeel van ons geloof dus lul geen onzin,zwemmen en paardrijden zijn zelfs dingen die aangeraden worden om te leren. We hebben het hier over te blote kleding die bepaalde sporten met zich meebrengen niet over sporten zelf... BOER!!

HighHeelsLady
05-10-2010, 11:15
je bedoeld in dat boerendorp waar jouw ouders vandaan komen vinden ze dat westers.. Sporten is wel degelijk een onderdeel van ons geloof dus lul geen onzin,zwemmen en paardrijden zijn zelfs dingen die aangeraden worden om te leren. We hebben het hier over te blote kleding die bepaalde sporten met zich meebrengen niet over sporten zelf... BOER!! Duidelijk :gniffel:

Bright-Star-
05-10-2010, 11:16
je bedoeld in dat boerendorp waar jouw ouders vandaan komen vinden ze dat westers.. Sporten is wel degelijk een onderdeel van ons geloof dus lul geen onzin,zwemmen en paardrijden zijn zelfs dingen die aangeraden worden om te leren. We hebben het hier over te blote kleding die bepaalde sporten met zich meebrengen niet over sporten zelf... BOER!! Chill vrouw dan pas zal ik op je ingaan.

marilynmonroe
05-10-2010, 11:17
je bedoeld in dat boerendorp waar jouw ouders vandaan komen vinden ze dat westers.. Sporten is wel degelijk een onderdeel van ons geloof dus lul geen onzin,zwemmen en paardrijden zijn zelfs dingen die aangeraden worden om te leren. We hebben het hier over te blote kleding die bepaalde sporten met zich meebrengen niet over sporten zelf... BOER!! ladies, houd het even beschaafd! Oh en paardrijden kan ook niet, want dan raak je ontmaagd..:hihi:

kindjelief
05-10-2010, 11:18
Volgens mijn man is turnen heel goed voor je lichaam en word je er fysiek sterk van. Hij zou me zoon best erop willen zetten, mits deze het zelf wil. Me zusjes hebben op zwemmen en judo gezeten toen ze jong waren. We vonden het belangrijk dat zij wel leerde zwemmen en daarnaast zichzelf wisten te verdedigen. Voor het zwemmen hebben ze de diploma's gehaald, dat judo hadden ze wel gezien na een jaar en dat is met meeste kids en sporten. Ik vind het heel jammer dat ik zelf vroeger niet gesport heb en helaas hadden veel marokkaanse meiden dat.

nisrineke2
05-10-2010, 11:18
Chill vrouw dan pas zal ik op je ingaan. op MIJ ingaan ben je wel helemaal lekker, maak dat je wegkomt.. KSSSHT KSSSSHT

-Bubbels-
05-10-2010, 11:18


je bedoeld in dat boerendorp waar jouw ouders vandaan komen vinden ze dat westers. Sporten is wel degelijk een onderdeel van ons geloof dus lul geen onzin,zwemmen en paardrijden zijn zelfs dingen die aangeraden worden om te leren. We hebben het hier over te blote kleding die bepaalde sporten met zich meebrengen niet over sporten zelf... BOER!! mijn schoonmoeder zat vroeger zelfs op sport in marokko.. ze zat op dames handbal, en verteld daar nog vaak trots over

Bright-Star-
05-10-2010, 11:19
Duidelijk :gniffel: Duidelijk dat moeders geen discussie kunnen voeren, zonder ouders erbij te betrekken, jullie zijn zelf ouders.. :rolleyes:

Bright-Star-
05-10-2010, 11:20
op MIJ ingaan ben je wel helemaal lekker, maak dat je wegkomt.. KSSSHT KSSSSHT Ik ben je kind niet, lekkere opvoeder ben jij met je taalgebruik.


Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11