Bekijk volle/desktop versie : Omgansregeling Vader/zoonPagina's : [1] 2 3

29-09-2010, 16:50
[ zijn vader is schyzofreen, en ik kan hem mn kind niet toevertrouwen, en al helemaaaaal niet een weekendje weg.. maar de advocaat en rechter willen een ouderschapsplan hebben..

echt een dillema, ik wil mn kindje zijn vader niet afnemen en andersom ook niet, maar door zijn geestelijke ziekte vertrouw ik hem niet en zijn fam. al helemaaal niet.. ze hebben mij erin geluist met hun zieke zoon/broer..

en die vader van mn ex- die is helemaal een sluwe vos..

ben echt bang... ik weet niet wat ik moet doen, en voor deze hele rot scheiding sta ik er helemaal alleen voor...]

29-09-2010, 16:52


Dit is dan niet mogelijk hoor. Zolang de juridische vader een bedreiging vormt voor het kind en geen controle heeft over het gezag van zijn kind dan mag hij er niet mee omgaan!

29-09-2010, 16:55
neem een goede advocaat in de arm, en bewijs dat hij niet voor het kind kan zorgen, en doe dou3a.

dat is het enige wat ik je kan zeggen. ik zit in zelfde situatie.

29-09-2010, 16:56
maar wat als hij met een briefje komt van de riagg dat het beter met hem gaat.. hij is trouwens ook nog eens verslaafd aan blowen...
ik ben zooo bang want ik wil echt niet dat hij daar gaat slapen...

29-09-2010, 16:57Citaat door zouzou7t:
neem een goede advocaat in de arm, en bewijs dat hij niet voor het kind kan zorgen, en doe dou3a.

dat is het enige wat ik je kan zeggen. ik zit in zelfde situatie.is jou ex ook een schyzofreen? welke advocaat heb je? en ben je er tevreden mee? en hoe is jullie ouderschapsplan?


ja sorry beetje teveel vragen.. maar ik sta hier helemaal alleen voor, geen hulp van niemand! en natuurlijk ook geen ervaring, niemand die ik ken die het zelfde heeft meegemaakt enzo...

29-09-2010, 17:08
hoe komt het dat je er helemaal alleen voor staat?
Heb je geen familie hier?

29-09-2010, 17:14

Citaat door hindatje:
is jou ex ook een schyzofreen? welke advocaat heb je? en ben je er tevreden mee? en hoe is jullie ouderschapsplan?


ja sorry beetje teveel vragen.. maar ik sta hier helemaal alleen voor, geen hulp van niemand! en natuurlijk ook geen ervaring, niemand die ik ken die het zelfde heeft meegemaakt enzo...waar woon je?

Ik heb op dit moment mevrouw pacquee als advocate maar ik ga veranderen naar een advocaat die meer ervaring heeft en ook goed frans en nederlands kan,, en dat is meneer pork.

ik woon overigens in belgie he.

mijn ex is geen schyzofreen,, althans geen bewezen schyzofreen, maar hij is gewelddadig naar mij toe geweest in mijn huwelijk en ook tijdens het ophalen van het kind. ook heeft hij het kind niet teruggebracht dit weekend, waardoor de politie er aan te pas is gekomen en hij het alsnog niet wou afgeven, toen heb ik een officier ingeschakeld die het kind van hem kon afnemen en mij teruggeven. Ik heb nu een dik dossier over hem dat hij een gewelddadige man is. en hij heeft mij gedreigt mijn kind te vermoorden en te ontvoeren.. dus ik hoop dat ik een goed vonnis krijg waarin hij zijn kind niet mag meenemen. en ik het volledige gezag krijg.

Als je in belgie woont, dan kan ik je dus de heer pork aanraden als advocaat.

waarom sta je er alleen voor? waarom helpt jou familie je niet? Vooral omdat je een kind hebt.

Je mag me ook pmen met antwoorden.

29-09-2010, 17:15

Citaat door ik_gewoon:
hoe komt het dat je er helemaal alleen voor staat?
Heb je geen familie hier?ik ben de enige en de eerste (hopelijk ook de laatste) in de fam. die scheid.
mijn ouders spreken geen nederlands en weten ook niks. mijn oudere broers spreken ook geen nederlands en zijn ook bezig met hun eigen ding, werken en hun gezin. de enige broer die een kei is in zulke dingen, en een supper iq heeft en heel slim is alles... met hem heb ik dus geen contact..

voor de rest ookal vraag ik advies aan mn fam. wat moeten ze zeggen? ze hebben ook geen idee. en als het aan hun ligt, hebben ze liever niet dat hij contact heeft met zn kind.. tjah hij kan geen verantwoordleijkheid op zich nemen,.. ik neem het hem niet kwalijk, hij heeft dit ook niet gewild.. maar het gaat hier wel om de veiligheid van mn zoontje..
hij heeft hem al een paar maanden niet gezien, dus mn kindje is nu al wel gewend zonder vader om zich heen..

weet dus echt niet wat ik met dat oudersschapsplan moet doen..

29-09-2010, 17:19
Lijkt me echt een moeilijke situatie, sterkte meid

29-09-2010, 17:24

Citaat door sunset:
Lijkt me echt een moeilijke situatie, sterkte meidbedankt meid, hoe dan ook hamdoelilah.
ik vin dhet gewoon niet eerlijk, ik heb bijna 3 jaar ellende meegemaakt met hem, zelfs zijn ouders vertrouwde hem niet als hij op mn kindje moest oppassen, en zeiden dan: '' ben je niet bang, zometeen gaat hij hem wat aan doen?''

29-09-2010, 17:32

Citaat door hindatje:
bedankt meid, hoe dan ook hamdoelilah.
ik vin dhet gewoon niet eerlijk, ik heb bijna 3 jaar ellende meegemaakt met hem, zelfs zijn ouders vertrouwde hem niet als hij op mn kindje moest oppassen, en zeiden dan: '' ben je niet bang, zometeen gaat hij hem wat aan doen?''

Het is ook niet eerlijk liefje, maar het is nu eenmaal zo gelopen daar kun je niets meer aan veranderen, neem een goede advocaat die ervaring heeft met zo'n zaken, incha allah komt het helemaal goed met jou en je kindje

29-09-2010, 17:33

Citaat door hindatje:
bedankt meid, hoe dan ook hamdoelilah.
ik vin dhet gewoon niet eerlijk, ik heb bijna 3 jaar ellende meegemaakt met hem, zelfs zijn ouders vertrouwde hem niet als hij op mn kindje moest oppassen, en zeiden dan: '' ben je niet bang, zometeen gaat hij hem wat aan doen?''waarom liet je hem dan op je kind oppassen, als je zegt dat hij gevaarlijk is?

29-09-2010, 17:41


hindatje heb je mijn lange bericht ook gelezen?

29-09-2010, 17:45

Citaat door zouzou7t:
waarom liet je hem dan op je kind oppassen, als je zegt dat hij gevaarlijk is?


Ik was nog jong, ben ik nog steeds.. ik wist niet eens dat schyzofrenie bestond, laat staan wat het in hield en wat het met je doet... ik had werkelijk geen flauw idee wat deze man in zn hoofd had..
pas na heel lang zelf onderzoek doen via wikipedia en psygologen en artsen.. weet ik pas wat het doet.. en sinds ik bij hem weg ben, is hij in de inrichting opgenomen....

dus: i didnt know of course

29-09-2010, 17:45

Citaat door zouzou7t:
hindatje heb je mijn lange bericht ook gelezen?welke lange bericht meid?

Pagina's : [1] 2 3