Volgens mij had ik die hier ooit vandaan. Voor de vulling.
x 250 gram gehakt.
x 1 rode paprika (gepureerd)
x 1 kleine ui. (gepureerd)
x 3 eetlepels tomatenpuree.
x snuf zout.
x zwarte peper.
x snufje paprika.
x Eventueel jouw eigen kruiden.
Hoe ga je te werk?
x Zorg ervoor dat het ui en paprika gepureerd zijn. Dus zeer kleine stukjes.
x Meng alle ingrediënten van de vulling door elkaar.
x Laat even 20 minuten staan.
x Laat na ongeveer 20 minuten het eventuele overtolige vocht weglopen. Nu neem je een eetlepel pizzavulling.
x Verdeel dit over het deeg.
x Smeer er niet te veel op anders kan je het deeg zo niet in de koekenpan leggen. Nu neem je een eetlepel pizzavulling.
x Verdeel dit over het deeg.
x Smeer er niet te veel op anders kan je het deeg zo niet in de koekenpan leggen. Leg de pizza voorzichtig in de voorverwarmde pan en .... Zet een deksel op de pan.
x Zo wordt ook het gehakt gaar.
x als je zite dat de onderkant van de pizza bruine stippen krijgt en het gehakt licht kleurt, is je pizza gaar.
x Haal de pizza uit de pan en rol meteen op.
x Misschien is je pizza toch iets aan de harde kant. Maak je geen zorgen. Ze worden na een half uurtje vanzelf iets zachter