Citaat door mmu2:bij kipbastilla moet
de kip zeker een uur koken.
afkoelen.
in stukjes snijden.
eieren in saus doen..
amandelen ontvellen, bakken en malen..
in totaal ben je echt wel 1,5 uur bezig tot zelfs 2 uur voordat je klaar bent,
en visbastilla:
mihoen in water
vis snijden...5 minuten
garnalen pellen 10 minuten
groenten bakken...10 minuten
en alles mengen...
hier ben je in totaal misschien een uur mee bezig..
En dan nog vind ik het maken van kipbastilla makkelijker. Het hoeft alleen te koken en het enige wat ik hoef te snijden is kip, uien, kosbar en magnus.
visbastilla, uien, paprika, wortels, prei, champions, calamaris snijden, gewone visfilet snijden. Ik doe vaak ook groenten apart bakken en alle vissoorten ook apart en dan pas bij elkaar. Oh ja en op het eind de mihoen erbij.
Mohiem persoonlijk vind ik de visbastilla er meer werk in zitten wat voorbereiden betreft en tja de kip moet langer koken thats it.