f_mouslima2
10-02-2011, 14:55
Tangaouia agham recept:
(Gebruik glazen mok)
1 glas olie
1 suiker
1melk
1van.suiker
3 eieren
>>Alles goed mixen
dan 2 bloem + 1 BP erbij..
appels schillen in artjes snijden.. bestrooien met kaneel en suiker ( ik doe iets minder suiker in de cake, en juist iets meer op de appel)
mix in de vorm en de appels erop rangschikken.
Ik gebruik best veel appel. Heb nu eerst 2 appels in blokjes door t beslag gedaan en toen pas de partjes met kaneel enz erboven.. (totaal 5 appels ofzo gebruikt)
Ohja.. als je de bloem erbij doet, doe dan een snufje kaneel erdoorheen..
RUikt heeeeeeeeeeeeeerlijk als ie aan t bakken is
(Gebruik glazen mok)
1 glas olie
1 suiker
1melk
1van.suiker
3 eieren
>>Alles goed mixen
dan 2 bloem + 1 BP erbij..
appels schillen in artjes snijden.. bestrooien met kaneel en suiker ( ik doe iets minder suiker in de cake, en juist iets meer op de appel)
mix in de vorm en de appels erop rangschikken.
Ik gebruik best veel appel. Heb nu eerst 2 appels in blokjes door t beslag gedaan en toen pas de partjes met kaneel enz erboven.. (totaal 5 appels ofzo gebruikt)
Ohja.. als je de bloem erbij doet, doe dan een snufje kaneel erdoorheen..
RUikt heeeeeeeeeeeeeerlijk als ie aan t bakken is