Bekijk volle/desktop versie : Trouwalbums:het grootste assortiment



09-09-2010, 12:01
Door het samenwerken met professionele leveranciers voor digitale albums is Fotografie Yasmina in staat om een groot assortiment te leveren

Trouwalbums digitaal
De mooiste momenten pakken en vastleggen dat is waar onze fotografen op gespitst zijn. Om een compleet en boeiend verhaal te maken, waar in het gevoel meespreekt.
Maar als je van speciale effecten houdt kan dat ook, want de creatieve kanten van digitale nabewerking "photoshoppen" kennen in de handen van onze enthousiaste retouchers nauwelijks grenzen.
Daarbij kunnen we de digitale albums in tal van verschillende maten afleveren. Ben je een bescheiden typ dan is 30x30 vast groot genoeg. Of heb je liever het boek voor je leven in een dominate 40x40 cm. Geen probllem. We kunnen zelfs een pracht van een opname op de voorkant drukken.
Zoveel mogelijkheden, van een eenvoudig cosmetische correctie tot helemaal uit je dak, van 40 tot wel 80 kantjes, daar kunnen we hier geen vast prijskaartje aanhangen, maar we bespreken het graag met je als het zo ver is, zodat je niet voor verassingen komt te staan.


Trouwalbums klassiek
Denk aan een prachtig ruim boek van bijvoorbeeld ruim 40x40cm. Deze wordt gevuld met zo’n 120 tot 140 shots, waarin het verhaal van jullie grote dag getrouw wordt na verteld. De plechtige momenten, de stille, de uitbundige, precies zoals je het zelf beleefd hebt. De foto’s variëren in grootte van 30x30cm tot 13x18cm en zijn met zorg verwerkt op een manier en in een lay-out die tegemoet komt aan al jullie wensen. Dan hebben we het over de meest luxe variant. Of wat dacht je van een iets compacter album van zo'n 30 cm in het vierkant. Met daar in jullie dag in 85 foto's. Varierent van de maat 20x20cm tot 10x10cm. Ook in deze variant wordt alle aandacht gericht op jullie wensen.

Om al al jullie wensen te gemoed te komen hebben we ruime keuze uit verschillende maten albums, met of zonder omsteekhoes (casette). Jullie kunnen zelf de kleur van deze omslag bepalen en ook is er keuze uit verschillende kleuren bladen waar de foto's op geplakt zullen worden. Zo kunnen wij het album geheel naar jullie wens afwerken.

Bent u benieuwd naar onze werk? Neem gerust een kijkje op onze website http://www.fotografie-yasmina.nl

Tel: 0624343504
U vindt op deze vernieuwde website voorbeelden van foto's.