Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk Wie heeft Zilverenkruis achmea verzekering????



09-09-2010, 11:09
hey schatjes...


wie heeft hier zilverenkruis achmea verzekering en wat heb je allemaal van geprofitteerd????

het is namelijk zo ik wil me benen laten laceren maar zit te kijken naar hun site en zie dat ze het niet vergoeden alleen gezicht maar zijn er dames die op bepaalde plekken laceren heeft gehad en wel vergoed kreeg..

oh jah dit vergoeden ze meeste

U krijgt een vergoeding voor:
acnebehandeling uitgevoerd door een schoonheidsspecialist of huidtherapeut, inclusief de kosten van de daarbij gebruikte middelen;
camouflagetherapie door een schoonheidsspecialist of huidtherapeut, inclusief de kosten van de daarbij gebruikte middelen;
electrische epilatie behandelingen door een schoonheidsspecialist of huidtherapeut of laserepilatie behandelingen door een huidtherapeut bij vrouwen waarbij sprake is van ernstig ontsierende gezichtsbeharing.

en dit weer niet


U krijgt geen vergoeding voor:

een behandeling die is uitgevoerd door een schoonheidsspecialist en/of huidtherapeut die niet geregistreerd staat bij de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging (ANBOS). laserbehandeling voor Couperose en pigmentvlekken, wijnvlekken en massage voor littekentherapie. Deze behandelingen vallen niet onder camouflagetherapie.
Coagulatie (techniek waarbij huidweefsel (een goedaardige, bolvormige moedervlek) wordt weggebrand).
harsen en waxen gelaat.