Bekijk volle/desktop versie : Stadsdeelvoorzitter bekogeld



09-09-2010, 10:26
De stadsdeelvoorzitter van Amsterdam West, Martien Kuitenbrouwer, is tijdens een interview bekogeld met een glas vanuit een belwinkel.
De Amsterdamse Jan van Galenstraat wordt de laatste tijd geplaagd door overlast en Kuitenbrouwer werd door een verslaggever van AT5 dan ook gevraagd of het niet tijd is voor cameratoezicht in stadsdeel West.

Tijdens het interview verschijnen er ineens twee mannen in beeld, die vanuit een belwinkel een glas naar de stadsdeelvoorzitter gooien. Kuitenbrouwer, de journalist en de cameraman bleven gelukkig ongedeerd, maar Kuitenbrouiwer liet op Twitter weten dat de maat voor haar echt vol is.

De VVD in West wil de belwinkel van waaruit het glas werd gegooid proberen te sluiten. Verder wil de partij de Voetbalwet, die per 1 september in werking is getreden, gebruiken om groepen overlastgevende jongeren als in de Jan van Galenstraat aan te pakken. De jongeren kunnen dan gebiedsverboden en een meldplicht krijgen. Ook moet het cameratoezicht er van de partij zo snel mogelijk komen.

http://www.at5.nl/artikelen/47816/stadsdeelvoorzitter-west-bekogeld-tijdens-interview

http://www.telegraaf.nl/binnenland/7601020/__Stadsdeel-voorzitter_bekogeld__.html?p=2,1

09-09-2010, 10:28


Misschien moet men criminelen na drie strikes de burgerrechten voor een decennia ontnemen.....