Bekijk volle/desktop versie : beghrir met of zonder eieren?



02-09-2010, 15:55
hallo dames ik wil graag beghrir maken maar,
ik zie zoveel recepten van beghrir de ene gebruikt wel eieren en de ander niet?
ik weet het nou ook niet meer wat ik nu moet
wat maakt dit uit?
worden ze dan luchtiger, of zachter?

02-09-2010, 16:42


Kijk is hier meid:
http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=3432456

02-09-2010, 17:23
Ik ga ze zo ook maken

02-09-2010, 17:49
Ik ga ze zo ook maken

02-09-2010, 18:00


geen eieren meid

tis heel makkelijk

2 soepkommen water
1 kom smida fijn
halve kom meel
2 eetlepels gist (kruimelgist
1 bakpoeder
1 vanilie
snufje zout
1 eetlepel suiker

ewa als jij dit volgt krijg je echt de perfecte baghrir

ik heb het over de marokkaanse soepkommen van taws

successssss