Bekijk volle/desktop versie : ""Zweet maakt vrouwen geil



27-08-2010, 20:06
Urenlang zweten in de sportschool is wederom niet voor niets geweest. Duitse wetenschappers van de Universiteit van Düsseldorf deden een onderzoek naar mannelijk zweet en kwamen tot de conclusie dat de lichaamsgeur van een macho-man vrouwen het meest opgeilt.

Geuren zouden vrouwen helpen om de alphamannetjes te vinden, want leden uit die groep vergroot de kans op gezonde kinderen. Tijdens het onderzoek kreeg een groep competitieve badminton-spelers okselpads te dragen tijdens hun wedstrijden. Ditzelfde werd gedaan bij mannen die te boek staan als niet-competitief.

Vervolgens kreeg een groep vrouwen beide potjes zweet voorgeschoteld en was het aan hun de taak om daaruit een keuze te maken. Beide zweetgeuren werden niet als aangenaam beschreven, maar uiteindelijk hadden de vrouwtjes de voorkeur voor het lichaamsvocht van de badminton-spelers. Ook uit huidtests bleek dat de vrouwen van die geur licht opgewonden werden. Wat de geur van de competitieve badminton-spelers nu aantrekkelijker maakt is onbekend, maar het blijkt weer dat jezelf in het zweet werken geen slechte zaak is.


27-08-2010, 20:11


Ogenblikkelijk deodorant weggooien doet

27-08-2010, 20:36
kan best, ben er niet helemaal van overtuigd