Bekijk volle/desktop versie : OS: Irak en Italië naar halve finale

21-08-2004, 20:23
21/8/2004 19:46

Irak en Italië plaatsten zich voor de halve finales van de Olympische Spelen. Het verrassende Irak won met 1-0 van Australië dankzij een goal van Mohammed Emad in de 65ste minuut.
Italië versloeg Mali met 1-0, maar de Squadra Azzurri hadden daarvoor wel een verlenging nodig. In de 116de minuut maakte Cesare Bovo de belangrijke goal, door binnen te koppen uit een vrije trap van Andrea Pirlo. In de 32ste minuut had doelman Ivan Pelizzoli nog een strafschop moeten keren van Sissoko.

WEET JE HOE BLIJ IK ZOU ZIJN,ALS IRAK GOUD WINT!!

21-08-2004, 20:26

Zo goed......moet je kijken.....Marokko heeft nog wel gewonnen van Irak.........

Ik hoop ook dat Iraq goud meeneemt naar huis......

21-08-2004, 20:28
marokko heeft de tweede elftal van irak gewonnen liefje!

en jah,het heeft niks mee te maken joh,maar kun eigenlijk ook makkelijk door!genoeg kansen gehad!|Maar jah,maktabech!Volgend x beter!

21-08-2004, 20:30