Citaat door ouasimagirl:
en dan opeten? ik zoek recept dat ik in paneermeel kan dompelen en gewoon bakken zonder dat die olie erin trekt..
Citaat door Nibal:aubergine salade ...
ik denk dat je bedoelt (za3look)[/SIZE]ik maak die zo;
aubergine, zwarte peper, paprika poeder, zout (eventueel hete paprika)
aubergine goed wassen en in blokjes snijden, daarna kooken in het water met schel, als die heel goed gaar is haal je ze eruit zorg dat er geen water meer in ziet, dan doe je die in een pan met ee beetje olie, voeg zout, zwarte peper, paprika poeder en als je van heet houdt kan je of meer peper anders gebakken hete paprika alles goed bakken. als laatste doe je een klein beetje olive olie
zo maak ik het
in sommige steden doen ze er ook tomaten bij dan zo je eerst tomaten goed bakken dan voeg je de gekookte aubergine en de genoemde inger.
( weet niet van wie deze recept is )
NNee dat bedoelde ik niet.. gewoon aubergine snijden en bakken..
Citaat door Nibal:4 miniaubergine
4 teentjes knoflook
1 eetl paprika poeder
beetje pittige paprika poeder
1 thl komijn
koriander
zout
2 eel olie
beetje citroensap
Snij stukjes uit de aubergine(vinger dikte),kook daarna de aubergine in water.
Doe ondertussen de kruiden,knoflook,olie en citroensap bij elkaar en maak er een papje van.
[SIZE="2"]Smeer de gekookte aubegines met de de kruiden in en laat afgedekt in de koelkast intrekken.
recept van Cookie )
En daarna gewoon serveren toch?.. dit lijkt me wel wat..
Dank je!