Nadir
20-08-2010, 11:34
Keukenprinsesjes,
Van de week had ik eventjes tijd en dacht laat ik eens gek doen en een vis bestilla maken (ja ja ook mannen koken soms ). Ik maak veel gerechten maar bestilla nooit, gezien het feit ik er niet heel erg van hou. Mini bestilla van kip vind ik wel lekker.
Het zag er allemaal goed uit, mooi bruin, mooi rond perfect gewoon.
Maarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......nu komt een maar
De filodeeg was niet crokant ondanks het zo mooi bruin....was niet te snijden en elastischhhhhh.....
Wat heb ik verkeerd gedaan?
Ik gebruik trouwens geen boter maar olie om te sproeien....gezien ik niet van boter houd.
Nou hopelijk hebben jullie hier antwoord op....
Van de week had ik eventjes tijd en dacht laat ik eens gek doen en een vis bestilla maken (ja ja ook mannen koken soms
Het zag er allemaal goed uit, mooi bruin, mooi rond perfect gewoon.
Maarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......nu komt een maar
De filodeeg was niet crokant ondanks het zo mooi bruin....was niet te snijden en elastischhhhhh.....
Wat heb ik verkeerd gedaan?
Ik gebruik trouwens geen boter maar olie om te sproeien....gezien ik niet van boter houd.
Nou hopelijk hebben jullie hier antwoord op....