Bekijk volle/desktop versie : "2012"



19-08-2010, 06:53
http://www.youtube.com/watch?v=GOlp_e95l8k&feature=related


19-08-2010, 11:25


Wat zegt hij

19-08-2010, 20:14
Iemand stelt een vraag over 2012, wat de vraag precies is is niet te horen.
In de politieke discussie die hij gister heeft gehouden vertelde hij dat Israel haar territorium wil uitbreiden. Allah heeft in de koran gezegd, wie ook de torah heeft herschreven heeft besloten dat het beloofde land voor de joden reikt vanuit de rivier van Egypte tot de rivier van Eufraat. En waarom zei hij dat? Sinds nabi Youssef (As) de joden meenam naar misr (the Eastern Delta: tussen de rode zee en de Nijlrivier )wonen de Israeliers er. De Joden hebben ook gewoond in Madina.

Israel is een oorlog aan het plannen. En Israel kan nog niet die stap maken. De nucleaire productie in Pakistan moet eerst verwoest worden.
Deze Imam zegt dat de oorlog in Afghanistan sinds 9/11 deel uitmaakt van het grote plan om een eind te maken aan de Pakistaanse nucleaire wapens.
En om Pakistan binnen te komen, wil Israel een burgeroorlog in Pakistan. Als we kijken naar Pakistan is dat wat nu gebeurt. De burgers in Pakistan zetten zich op tegen de Pakistaanse politiek en andersom.
Israel kan zo het land veroveren en heeft dan genoeg capaciteit. De hive rondom '2012' is alleen bedoeld om de wereld voor te bereiden op iets veel groters. Iedereen is op iets ergs aan het wachten, oftewel een soort van wereldoorlog met Israel als wereldmacht.

Kort samengevat: De tekenen van de dag des oordeels die in de koran beschreven staan komen langzamerhand steeds uit. Oftewel het einde van de wereld is nabij.