Bekijk volle/desktop versie : rayb recept!!!!!



12-08-2010, 16:14
assalamoe alaikoem
wie weet of je rayb kan maken met yoghurt ipv melk?
zoja hoe?

x

12-08-2010, 19:34


Ik heb flauw idee. ik denk het eigenlijk niet. Rayb maak je namelijk met verse koeiemelk. Daar zit nog een laagje room bij. En de natuurlijke bacterien zijn ook nog niet gedood door dat niet gepasteuriseerd is. Dus... genoeg melk bij de boeren, heb laatst nog 5 liter gehaald.

14-08-2010, 18:13
Ik heb laatst een raib recept gelezen met yoghurt. En volgens mij is deze nog makkelijker ook, aangezien de versie met melk mij nog nooit is gelukt.

Recept: yoghurt, gelatine, smaakje (citroen of gewoon naturel)

14-08-2010, 19:04
dus ipv stremsel gebruik je dan gelatine?
shoukran

15-08-2010, 13:14


hoe maak je het dan precies?
Ik heb kleurstof gekocht in Marokko Ik heb gehoord dat je de melk moet koken, danone, kleurstof, suiker en vanillesuiker er bij alles goed roeren en dan een dag laten staan.
Maar ik weet niet of dit de goede manier is. Graag reacties.