Bekijk volle/desktop versie : Life and cooking



22-08-2010, 09:40
Gisteren soep en vis...en wat turks spul



22-08-2010, 09:45


itata besaha!

22-08-2010, 10:47
Lekker Itata die vis....hmm

22-08-2010, 10:48
Honeybee, hoe maak je die hapjes onderaan op je foto aub?
heb weer iets gezien dat me heerlijk lijkt!!!

22-08-2010, 10:56


dames ik heb een keer gezien knak worstjes in een soort deeg,is dat dan gewoon bladerdeeg?? wie kan mij aub helpen??

22-08-2010, 11:27

Citaat door sweet_Anneke:
ja ik ga maandag advocado's halen en het maken. met vanille-ijs, melk en suiker eh???


Bij de AH zijn ze dan in de aanbieding, 2 voor prijs van 1

22-08-2010, 11:33

Citaat door lunna:
dames ik heb een keer gezien knak worstjes in een soort deeg,is dat dan gewoon bladerdeeg?? wie kan mij aub helpen??



Ja meid je vult ze in bladerdeeg en dan afbakken in de oven, lekker.

22-08-2010, 11:33
Lekker allemaal...ik ben ook van de vlees en vis...dus geen bladerdeegtoestanden....


Citaat door riffia19:
dit is mijn maaltijd voor vandaag.Ben alleen dus lekker makkelijk gehouden.


Uploaded with ImageShack.us


Citaat door MoneyMonster:
Dit was het voor ons vanavond (spareribs, friet en salade):



En als toetje:


van de salade vergeten een foto te maken........................

@Inasa: Hoe ik mijn spareribs maak:
Allereerst maak je de spareribs goed schoon (haal meeste vet ook weg. Gebruik hiervoor een beetje azijn). Daarna met een beetje zout insmeren. Deze doe ik dan in de stoompan tot het vlees gaar is (niet al te gaar!!!). Daarna maak ik de kruidenmix: een grote ui en een paar teentjes knoflook helemaal pureren. Voeg ongeveer 3 eetlepels zoute ketjap toe (kan ook zoete ketjap zijn als je van zoete spareribs houdt). Beetje paprikapoeder, beetje zwarte peper, 1 theeleppel sambal (of meer als je van pittig houdt), kosbar en magdnoes en een eetlepel Franse mosterd. Dit mix je door elkaar en doet daar de reeds gestoomde spareribs bij en smeert ze goed in. Vervolgens de boel in de oven op 180 graden en wachten tot ze mooi gebruind zijn en dan



Je kan de spareribs ook meteen kruiden en in de oven laten garen, maar dat vind ik persoonlijk minder lekker en het vlees blijft ook wat taai. Als je ze eerst stoomt dan smelt het letterlijk en figuurlijk in jouw mond


Citaat door soelfa:
Vandaag alleen, heb het mezelf makkelijk gemaakt.



Uploaded with ImageShack.us

22-08-2010, 11:33

Citaat door Lamyae.:
Ja meid je vult ze in bladerdeeg en dan afbakken in de oven, lekker.



dank je

22-08-2010, 11:35

Citaat door lunna:
dank je



Geen dank

22-08-2010, 11:36
dames ik ga vandaag lekker veel maken...
want ik moet morgen tot laat werken en dan kan ik het bewaren wat over is

ga nu maken Harira
van die knakworstjes in bladerdeeg,kipbestilla (een kleine) en misschien nog kleine pizzatjes
en salade met stukjes zalm

22-08-2010, 12:54

Citaat door MoneyMonster:
Als jij dat bent in jouw OT: damn wat ben jij een lekker ding...(tbarkellah, want wil je niet 'ogen' )



Citaat door ImeneBella:
Wow, tis echt een beauty, ja!


Mijn zusje is echt een beautyqueen.

22-08-2010, 12:57



Citaat door Boot-je:
Speciaal voor Vonkel



Citaat door Itata_:
Gisteren soep en vis...en wat turks spul




Lekker dames, ziet er goed uit.

22-08-2010, 12:59

Citaat door mamanabi:
Honeybee, hoe maak je die hapjes onderaan op je foto aub?
heb weer iets gezien dat me heerlijk lijkt!!!


Bedoel je die bladerdeeg dingen? Dat is het makkelijkste wat bestaat. Neem een pak bladerdeeg, geraspte kaas en blik van die turkseworsten (die in het water zitten) van kip of vlees, wat jij lekker vind.

Leg op elk blad zo een worst, wat geraspte kaas en vouw ze dubbel. bestrijk ze met een geklopt eitje, weer wat kaas aan de bovenkant en stop ze in de oven tot ze goudbruin zijn.

22-08-2010, 13:24

Citaat door Wonderfull__:
Wat zit er allemaal in die wrap en mag ik 't recept van die pastasalade? Wil het maybe vanavond maken.
wraps gevult met zie link
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=84615097&postcount=1089

pasta salade

blikje tonijn
2 gekookte eieren
1 eetlepel droge peterselie
snufje zout
1 eetlepel mayo ( die je lekker vindt )
2 eetlepels mais.
handje vol gekookte sperzieboontjes in stukjes gesneden.
salade kruiden

Ingredienten door mekaar mengen.

Pasta koken, afgieten. en laten afkoelen

Mengsel door de pasta mengen, even laten afkoelen en eet smakelijk

Je kunt er komkommer schijfjes en/of augurken en olijfjes bij serveren op het bord.


je kan er ook mini garnalen er bij doen en stukjes paprika...

Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 [106] 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480