Bekijk volle/desktop versie : Fout vriendje van Geert wil alle moslims en alle “liberals” dood



08-08-2010, 15:07
De recente nontroverse over de niet-helemaal "op" Ground Zero geplande moskee, die geen moskee is, krijgt een nieuwe dimensie.

Een van de organisaties die het bouwproject demoniseren, net als bij iedere andere moskee die wordt gepland in de VS, is Stop Islamization of America (SIAO) opgericht door ondermeer de bekende dolgedraaide extreemrechtse blogger Pamela Geller, die een uitgesproken fan van Geert Wilders is. Geller werd bekend in de VS nadat ze had beweerd dat Obama de onrechtmatige zoon van Malcolm X was en publiceerde onlangs een boek vol haat en vuilspuierij over Obama, waarvoor Wilders een lovende flaptekst heeft geschreven.

SIAO heeft Wilders uitgenodigd samen met Newt Gingrich een toespraak te houden op de locatie waar een Islamitisch cultureel centrum wordt gepland, een paar blokken verwijderd van 911 Ground Zero. Volgens Wilders gaat het om een "megamoskee", volgens Geller om een "overwinningsmoskee" voor moslims om hun succes van 9/11 te vieren. In werkelijkheid is het centrum een multifunctioneel gebouw, met onder andere een gymzaal, een zwembad, restaurants en een gebedsruimte om de slachtoffers van 9/11 te herdenken, bedoeld om de dialoog tussen en wederzijdse respect van religies te bevorderen. Het project ontvangt hiervoor veel steun uit verschillende religieuze en politieke hoeken. Er zijn bijvoorbeeld 10.000 handtekeningen opgehaald door een pro-Israelische organisatie als steunbetuiging voor de bouw van het centrum.

SIAO is geregistreerd in New Hampshire en volgens de oprichtingsakte is een van de mede-oprichters en bestuurslid van SIAO een zekere John Joseph Jay. Deze persoon levert regelmatig bijdragen aan extreemrechtse anti-Moslim websites, zoals Israel Insider en Gellers eigen Atlas Shrugs. Enig onderzoek levert op dat meneer Jay ook erg van wapens houdt en regelmatig berichtjes post over zelfverdediging.

Op zijn eigen blog schrijft meneer Jay: "(...) wanneer we de heersende klasse willen verdrijven, dan zal dat met geweld zijn. zij hebben geweld gebruikt om hun voorrecht te verkrijgen, ze gebruiken die in de vorm van s.i.e.u. (bedoeld wordt SEIU, de vakbond voor overheidspersoneel, met name gezondheidszorg en publieke diensten, red.)" en de black panther boeven in verkiezingspolitiek, ze overwegen opvangkampen om het (voorrecht) te behouden, en zullen zich met geweld verzetten en eenieder en alle pogingen onderdrukken om te voorkomen dat hen dat privilige wordt afgenomen.
koop wapens, koop munitie, maak je ongerust over je vrijheden, en begrijp dat je mensen moet doden, jullie ooms, jullie zonen en dochters, om die vrijheden te behouden."x



En SIOA, opgericht door onder andere meneer Jay nodigt meneer Wilders uit, die vol trots meldt dat hij een toespraak in New York gaat houden tegen de geplande "megamoskee".



Gaat Wilders zijn uitnodiging nu teruggeven, net als bij de aankondiging eerder dit jaar van de premiere van de film over Wilders, uitgebracht door het Christian Action Network (CAN), een christenfundanmentalistische organisatie, die homohaat verspreidt, juicht als een abortuskliniek wordt opgeblazen en sinds enige tijd in Islamofobie een nieuwe melkkoe heeft gevonden? Wilders reageerde aanvankelijk enthousiast op die uitnodiging en schreef dat hij zich vereerd voelde, maar nadat bekend was geworden waar CAN eigenlijk voor staat meldde hij dat hij niet zou gaan en dat hij zich van CAN distantieerde. Vreemd, want hij had al eerder samen met CAN opgetreden; toen was het blijkbaar geen probleem om samen met een homofobe organisatie haat tegen moslims te verspreiden.



Gaan Verhagen en Rutte zich nog uitspreken over Wilders avonturen in de VS? Blijkbaar hebben zij geen problemen met Wilders' asscociaties met talloze radicale extreemrechtse clubjes, waarvan sommigen geweld niet schuwen om hun doel te bereiken. Geller: "The only good Muslim, is a dead Muslim."



En kunnen de mainstream media in Nederland eindelijk ophouden zoveel kritiekloze aandacht aan Wilders te besteden, alsof zijn politiek van haat tegen de Islam legitiem en zijn mening redelijk zijn? Dat het CDA en de VVD hun goedkeuring aan Wilders kruistocht tegen de Islam verlenen — verschil van inzicht moet je volgens de verklaring van de heren Rutte en Verhagen respecteren — in ruil voor zijn stemgedrag is al erg genoeg.



x "if we are to excise the ruling class, it will be with violence. they used violence to attain their privilege, they use it nakedly in the form of the s.i.e.u. and black panther thugs in elective politics to maintain it, they contemplate relocation camps to preserve it, and they will violently resist and suppress any and all efforts to be removed from their privilege.

buy guns. buy ammo. be jealous of your liberties. and, understand, you are going to have to kill folks, your uncles, your sons and daughters, to preserve those liberties."

http://vkblog.nl/bericht/340660/SIAO_mede-oprichter_en_bestuurslid_roept_op_linkse_familiele den_en_moslims_te_doden

http://www.dailykos.com/story/2010/8/3/890055/-SIOA-co-founder:-kill-your-liberal-relatives-and-all-Muslims

08-08-2010, 15:09


Is Pamela Geller familie van Ross Geller?

08-08-2010, 15:12
die rednecks kunnen alleen zuipen en slap lullen

voor de rest zijn ze niets meer dan een shietschijf als shit gebeurt

08-08-2010, 15:22

Citaat door GloriousBastard:
Is Pamela Geller familie van Ross Geller?


Nee. Wel van Uri.

08-08-2010, 16:34



Citaat door focus2:
Nee. Wel van Uri.



Allemaal een keppeltje opzetten en de polonaise lopen




08-08-2010, 17:27
Wilders zal zeggen dat hij geen banden heeft met deze foute club en gaat gewoon lekker z'n verhaaltje daar houden. Who cares...

08-08-2010, 17:38

Citaat door hork:
Wilders zal zeggen dat hij geen banden heeft met deze foute club en gaat gewoon lekker z'n verhaaltje daar houden. Who cares...


Nou, hij kan het moeilijk ontkennen hoor, op haar Facebook-pagina is ze lyrisch over hem...

08-08-2010, 17:40
doet me denken aan Ayaan hirsi Ali die ook altijd prat ging om haar liberale uitgangspunten, maar ondertussen werkt voor een conservatieve denktank die mede oorzaak zijn voor het begin van de Irak-oorlog

08-08-2010, 17:57

Citaat door elTahar:
doet me denken aan Ayaan hirsi Ali die ook altijd prat ging om haar liberale uitgangspunten, maar ondertussen werkt voor een conservatieve denktank die mede oorzaak zijn voor het begin van de Irak-oorlog

Ayaan Hirsi Ali is een intellectueel met doordachte opinies. Deze Pamela Geller is een moron. Je kunt de twee niet met elkaar vergelijken.

08-08-2010, 18:03

Citaat door hork:
Wilders zal zeggen dat hij geen banden heeft met deze foute club en gaat gewoon lekker z'n verhaaltje daar houden. Who cares...






Bostom, Wilders, Spencer, Geller




08-08-2010, 18:08
Oh ok het zijn dikke vrienden, tja, het verbaast me niets, eerlijk gezegd heb ik er geen boodschap aan. Als Wilders echt dapper is gaat hij praten met de mensen van dat Cordoba House.

08-08-2010, 18:34

Citaat door hork:
Oh ok het zijn dikke vrienden, tja, het verbaast me niets, eerlijk gezegd heb ik er geen boodschap aan. Als Wilders echt dapper is gaat hij praten met de mensen van dat Cordoba House.




we weten allemaal dat ie een laffe hond is die vertsopt zit in een bunker onder de grond bewaakt door tig beveiligers die door onze belasting centen worden betaalt nee dapper is ie zeker niet tot nu toe was ie te laf om een dialoog aan met welke moslim dan ook

volgens mij is ie een onrust zaaier en een terrorist