Bekijk volle/desktop versie : Ohw nee, mijn shebakiadeeg is heel zacht.



07-08-2010, 23:19
Wat moet ik nou doen, ik wilde shebakia maken en mijn deeg is te zacht, hij kruimelt dus ik kan 'm ook niet in een vorm maken.

Wat ontbreekt er?

Kan ik de deeg misschien nog enigzins redden?
Wat zou ik erbij moeten doen?


Of kan ik eventueel iets anders met het deeg doen?
(ik heb wat rondjes gemaakt en toen in de oven, maar is niet lekker)

Help me aub want ik heb 'm nu in de koelkast gezet en als hij niet te redden valt zou ik 'm in de vuilnisbak moeten gooien.

Alle tips zijn welkom!!


(let niet op mijn gebruikersnaam, ik sta ingelopgd op iemand anders zijn naam)

08-08-2010, 00:22


meel toevoegen, kneden tot een samenhangend geheel..eventueel lauw water toevoegen om soepel te kneden.succes.

08-08-2010, 09:43

Citaat door Weddingdress:
meel toevoegen, kneden tot een samenhangend geheel..eventueel lauw water toevoegen om soepel te kneden.succes.


zeker geen meel toevoegen...hij is juist kruimelig...

08-08-2010, 10:59
wat dan?

geen meel??!! of wel??!!

08-08-2010, 14:23


misschien ei?

08-08-2010, 16:55
water toevoegen en kneden tot een samenhangend deeg en dan laten rusten en opnieuw proberen.