Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk Vrijgezellenfeest?



06-08-2010, 22:33
[Mijn vriendin gaat binnenkort insaAllah trouwen. Nu willen we een feestje onder de meiden voor haar organiseren voordat ze het huwelijksbootje instapt. Hebben jullie leuke ideeen wat we kunnen doen? Iets actiefs, waarbij we kunnen lachen en kletsen .]

07-08-2010, 12:34


Niemand leuke ideeen?

07-08-2010, 13:04
Wij hebben destijds het feestje bij een vriendin gehouden die al op zichzelf woonde. We hebben toen het hele huis versierd met o.a. uitgeprinte foto's van "vroeger" (de tienerjaren).
We hadden een karaokeset met hele foute muziek , kaartjes gemaakt voor het spel hints (de zinnen hadden betrekking op iets wat we in het verleden samen mee hebben gemaakt), ieder van ons had een korte brief voor het bruidje geschreven en dat samengebundeld tot een boekje en we hadden een 'survivalpakket' voor haar gemaakt met hele flauwe cadeautjes zoals een schoonmaakpakket, chocoladepasta met handboeien etc. Natuurlijk was er ook genoeg te eten en het toetje was gebak met hun verlovingsfoto. Van de foto's van die avond hebben we een fotoalbum gemaakt en aan haar gegeven. Het was een ontzettend leuke avond en we hebben het gelukkig tot op het laatste moment als een verrassing kunnen houden.

07-08-2010, 14:30
Dank je wel Oujdia , zitten hele leuke ideeen tussen. Ga ik zeker meenemen.. Cadeautjes gaan we ook zeker doen, maar idd meer in de zin van foto's is veel leuker. Locatie moeten wij dan nog even uitzoeken..