Bekijk volle/desktop versie : Marotta: Ookal wil Dzeko dolgraag naar Juventus, ik zie het niet zo snel gebeuren.



06-08-2010, 19:04
Juventus gaat er niet meer vanuit dat Edin Dzeko naar Turijn komt. Dat zegt directeur Giuseppe Marotta. "VfL Wolfsburg wil hem gewoon niet verkopen", aldus de leidsman.

Juventus en Wolfsburg onderhandelen al weken over de transfer van de Bosnische spits, maar zonder succes. "We hebben de hoop bijna opgegeven. Wolfsburg wil hem gewoon niet verkopen en dan houdt het op", aldus de teleurgestelde Marotta. "Dzeko heeft diverse keren aangegeven dolgraag naar Juve te willen, maar ik zie het niet meer gebeuren."

Marotta geeft daarnaast aan dat hij bezig is met de verkoop van diverse spelers, onder wie Jonathan Zebina, Zdenek Grygera, Fabio Grosso, Christian Poulsen en Mauro Camoranesi. "We zijn daarover met andere clubs aan het praten", vertelt de directeur. "Als we een aantal spelers kwijt zijn kunnen we weer denken aan het versterken van onze selectie."

Sebastian Giovinco was donderdag de eerste in de reeks van namen die Juventus verlaat. De Oude Dame werkt nog steeds aan de transfer van Milos Krasic van CSKA Moskou, maar veel schot lijkt er niet in de gesprekken te zitten.