Bekijk volle/desktop versie : Groen licht voor moskee nabij Ground Zero



03-08-2010, 18:46
NEW YORK - Het omstreden plan voor de bouw van een moskee in de omgeving van Ground Zero in New York kan gewoon worden uitgevoerd. Dat heeft de commissie die gaat over de monumentenzorg in New York, dinsdag bepaald, zo meldden Amerikaanse media.
© ANP

Tijdens een stemming gingen alle negen commissieleden akkoord met het schrappen van het pand Park Place 45-47 van de monumentenlijst.

Op de plaats van dit gebouw kan nu een vijftien verdiepingen tellend islamitisch cultureel centrum worden neergezet, met daarin onder meer een moskee en een zwembad.

De plannen voor de bouw van de moskee leidde in de afgelopen tijd tot verhitte discussies in de Verenigde Staten. Veel New Yorkers beschouwen het project als een belediging van de nabestaanden van de bijna drieduizend mensen die om het leven kwamen tijdens de terreuraanslag op de torens van het World Trade Center in september 2001. Die werden uitgevoerd door extremistische moslims.

Anderen zijn juist voorstander van het project, dat moet leiden tot verbroedering tussen gelovigen. Het centrum, dat zich bevindt op twee huizenblokken afstand van Ground Zero, zal zijn deuren openen voor iedere bezoeker, ongeacht diens geloof en sekse.



bron : http://www.nu.nl/buitenland/2305397/groen-licht-moskee-nabij-ground-zero.html

03-08-2010, 18:58



Citaat door Petrus:
Deze zogenaamde moslims hebben het of niet begrepen of zijn gewoon provocateurs. Hoe dan ook, islam staat weer voor joker met dank aan een groepje moslims en een politiek correcte commisie.



Een cursus Nederlands zal je goed doen

03-08-2010, 18:59

Citaat door Wodan90:
Verschrikkelijk dat de moslimmoordenaars hun eigen monument op de begraafplaats van 3000 amerikanen die ze vermoord hebben, krijgen.



het is stil, aan de overkant!

het is stil, aan de overkant !


03-08-2010, 21:35
mooi zo. nu kan daar een moskee staan .


amerikanen moeten niet zeuren. dat is niet nodig.

03-08-2010, 21:38



Citaat door haatsmurf22:
het is stil, aan de overkant!

het is stil, aan de overkant !


Knopje gedrukt? Geëjaculeerd?