Bekijk volle/desktop versie : AZ geeft Ajax meer tijd om transfer El Hamdaoui af te ronden



28-07-2010, 16:01
AZ geeft Ajax meer tijd om transfer El Hamdaoui af te ronden
Woensdag, 28 juli 2010 om 08:00AZ geeft Ajax langer de tijd om de transfer van Mounir El Hamdaoui af te ronden. De afgetreden landskampioen gaf de Amsterdammers in eerste instantie een deadline, die werd overschreden. AZ heeft nu besloten om niet strak vast te houden aan de gestelde datum.

El Hamdaoui gaf reeds zijn jawoord aan Ajax en is al medisch gekeurd, maar kwam op het laatste moment toch nog met nieuwe eisen aan. Hij trainde daardoor op dinsdag nog niet mee en zal woensdagavond nog niet spelen in de Champions League-wedstrijd tegen PAOK Saloniki. Luis Suárez begint nu vermoedelijk in de punt en Jeffrey Sarpong als rechtsbuiten.

Ajax en AZ spraken af dat de deal voor vandaag (woensdag) moest zijn afgerond, maar de Amsterdammers krijgen dus langer de tijd. “Ajax heeft ons netjes gebeld, dat er wat probleempjes zijn”, zegt technisch directeur Earnest Stewart, die de deadline op Amsterdamse verzoek een paar dagen verschoof, in De Telegraaf.

Hoewel er geruchten zijn dat het Galatasaray van Frank Rijkaard ook in de markt is voor El Hamdaoui, weet Stewart van niks. “Ajax is de enige club die zich voor Mounir concreet bij ons heeft gemeld”, benadrukt de td, die meldt dat El Hamdaoui zich voorlopig niet in Alkmaar hoeft te melden: “We zitten in de voorbereiding op de wedstrijd tegen Göteborg en Mounir krijgt even de rust en tijd om na te denken.”