Bekijk volle/desktop versie : Moeite waard om te lezen...



20-07-2010, 01:06

ALLAH ZAL NIET VRAGEN WAT VOOR AUTO JE HAD
HIJ ZAL JE VRAGEN HOEVEEL MENSEN JE VERVOERDE DIE GEEN AUTO HADDEN
HY ZAL NIET VRAGEN NAAR DE OPPERVLAKTE VAN JE HUIS
HY ZAL VRAGEN HOEVEEL MENSEN JE IN JE HUIS UITNODIGDE
ALLAH ZAL NIET VRAGEN NAAR DE KLEDING IN JE KAST
Hij ZAL VRAGEN HOEVEEL MENSEN JE KLEEDDE
ALLAH ZAL NIET VRAGEN WAT JE HOOGSTE SALARIS WAS
HIJ ZAL VRAGEN OF JE JE ZIEL HEBT VERKOCHT OM HET TE KRIJGEN
ALLAH ZAL NIET VRAGEN WELKE TITEL JE HAD
Hij ZAL VRAGEN OF JE JE WERK NAAR JE BESTE VERMOGEN HAD GEDAAN
ALLAH ZAL NIET VRAGEN HOEVEEL VRIENDEN JE HAD
Hij ZAL VRAGEN VOOR HOEVEEL MENSEN JE EEN VRIEND WAS
ALLAH ZAL NIET VRAGEN IN WAT VOOR BUURT JE WOONDE
Hij ZAL VRAGEN HOE JE JE BUREN BEHANDELDE
ALLAH ZAL NIET NAAR DE KLEUR VAN JE HUID VRAGEN
HYijZAL NAAR DE INHOUD VAN JE KARAKTER VRAGEN
ALLAH ZAL NIET VRAGEN WAAROM HET ZO LANG DUURDE VOORDAT JE NAAR VERLOSSING ZOCHT
HIJ ZAL JE LIEFDEVOL NAAR JE HUIS IN DE HEMEL BEGELEIDEN
EN NIET NAAR DE POORTEN VAN DE HEL..


Dis niet egt een verhaal maar oOk dit Erg belangerijk
Grappig dat we alles zonder twijfel geloven wat we in de krant lezen maar de woorden van Allah uit de Koran willen we toch even toetsen aan de werkelijkheid.

Grappig hoe we steeds de laatste mode op de voet willen volgen maar de sunnah van de profeet Mohammed (vzmh) laten we achterwege.

Grappig dat als we een uur in de moskee doorbrengen we iedere seconde tellen maar als we televisie kijken duurt dat uur helemaal niet zo lang volgens ons gevoel.

Grappig dat als we in gebed zijn nooit iets kunnen bedenken wat we aan Allah willen vragen maar in een onbelangrijk gesprek met vrienden hebben we genoeg onderwerpen om over te praten. Grappig hoe moeilijk het is om een soerah uit de Koran te lezen maar met een roman van 200 pagina hebben we helemaal geen probleem.

Grappig dat we er alles aan doen om op de eerste rij te kunnen zitten bij een live voorstelling maar in de moskee zitten we liever achteraan zodat we na afloop tenminste meteen weg kunnen.

Grappig dat we moeite hebben met het leren van een aya uit de Koran maar een top 40 liedje kennen we vaak snel helemaal uit ons hoofd.

Grappig dat we geen plaats in onze agenda hebben voor een Islamitische bijeenkomst maar voor een bijeenkomst over wereldse zaken hebben we vaak wel tijd in onze agenda.

Grappig hoe moeilijk het is om een belangrijke Islamitische les aan andere door te vertellen maar de laatste roddels vertellen we erg makkelijk aan verschillende mensen door.
Grappig dat we graag moppen en leuke foto?s versturen en doorsturen via de email maar een email over de Islaam sturen we maar amper door.

Grappig dat iedereen naar het paradijs wilt op voorwaarde dat ze er niets voor hoeven te doen en nergens in hoeven te geloven.

Grappig of niet?

Nou ben jij nu aan het lachen of ben je nu aan het nadenken?

Beste broeder en zuster, denk eens goed na over deze woorden. Lees deze woorden een goed en kijk of jij ook iemand kent die zich niet bewust is van het feit dat Allah onze Schepper en Rabb is en dat Hij onze dankbaarheid verdient. Geef hem/haar dan een vriendelijk advies en informeer hem/haar over het bestaan van Allah .