Bekijk volle/desktop versie : verdovingsprik ofniet bij bevalling??Pagina's : 1 2 3 [4]

21-07-2010, 11:28

Citaat door sissyy:
mag ik geen vragen stellen? men mag toch voor bereid zijn?Ik denk dat mmu2 het ook goed bedoeld hoor, zoals jij vragen stelt, stelt zij deze ook aan jou.

En je hebt gelijk hoor, een slimme meid is op haar toekomst voorbereid.

21-07-2010, 11:37


de ruggenprik was voor mij een verademing, na 24 uur weeen en nog steeds maar 3 cm otsluiting kreeg ik m eindelijk en wat was die heerlijk!!...ik heb trouwens NIKS van die ruggenprik gemerkt, ze zetten m tijdens een wee dus eigenlijk hoor je er niks van te voelen...ik heb dus heel rustig kunnen persen daarna en ben helemaal niet uitgescheurd of wat dan ook, had 2 inimini hechtinkjes en that's it!

voor mij geen bevalling zonder prik insha allah

21-07-2010, 13:12

Citaat door Qamra:Maak je geen zorgen inschallah dhouriat salihat voor jou en alle zusters die deze wens ook hebben, amien.

Een bevalling doet nu eenmaal pijn, vooral het laatste stukje als je net denkt dat je laatste uur is geslagen maar dan floep daar is je baby soubhanallah. En om een prik kun je niet altijd vragen. Sommige ziekenhuizen doen daar heel moeilijk over of je hebt net teveel cm ontsluiting (dus opening van de baarmoedermond waar de baby vandaan komt) dan zeggen ze ook nee is te laat.

En weet je ik vind dat een vrouw het eerst zonder moet proberen als het dan nog noodzakelijk is, dan om die prik vragen want uiteindelijk zijn het toch medicijnen die in je lichaam word gespoten en medicijnen kunnen nu eenmaal bijwerkingen geven (hoeft niet altijd).

En zoals smurfin25 al eerder schreef, zie het als een zondewisser inschallah die pijnen.ameen liefje en ja het komt wel goed ik ga het in het begin zonder doen daarna als ik het niet kan snel met doen

21-07-2010, 13:14

Citaat door Qamra:
Ik denk dat mmu2 het ook goed bedoeld hoor, zoals jij vragen stelt, stelt zij deze ook aan jou.

En je hebt gelijk hoor, een slimme meid is op haar toekomst voorbereid.


ja ik stel vragen over de prik en daar gaat het onderwerp over, en zij stelt een vraag over of ik getrouwd ben of niet dat is wel heel iets anders he vind je niet??

ja tog anders weet je niet wat je te wachten staat

21-07-2010, 13:17


bij de eerst ehb ik gedaan 2de inchallah ook

21-07-2010, 14:40

Citaat door sissyy:
mag ik geen vragen stellen? men mag toch voor bereid zijn?Niet aangevallen voelen meid...

Ik heb nergens gezegd dat je geen vragen mag stellen.

Maar men neemt aan dat je zwanger bent..als je het al over pijnstilling hebt tijdens een bevalling.

Maar ik vroeg alleen maar of je dan wel getrouwd bent.

Ik neem dus aan van niet, want je reageert vrij krampachtig op een hele gewone vraag.

17-06-2011, 13:24
ik wilzonder proberen. ik hoop dat het lukt.

17-06-2011, 22:52
Ik ben nog banger voor de prik dan voor de bevalling zelf hahah. Ik ga het zeker zonder proberen, tenzij het echt niet meer gaat (bij problemen ofzo). Bevallen doet sowieso pijn, maar er zijn al zoveel vrouwen zonder verdoving bevallen. Dus waarom ik niet

18-06-2011, 14:46

Citaat door Nnihad:
Ja dat heb ik ook mijn hele zwangerschap geroepen totdat de heftige weeen begonnen, toen schreeuwde en smeekte ik zo graag om die prik.. Deed helemaal geen pijn en was ff heerlijk geen pijn totdat de persween begonnen ...
Dit herken ik

Eerst zei ik altijd dat ik niks nodig had, geen prik of ander hulpmiddel. Toen ik daar eenmaal lag smeekte ik erom. Ik kreeg hem pas bij de laatste 3 cm´s omdat ik helemaal kapot was en en kon toen even rusten zodat ik bij de persweeen kon persen.

18-06-2011, 16:08
De pijn van een bevalling kan zo heftig zijn en dan is de ruggenprik echt een uitkomst.

19-06-2011, 11:10
is dat niet zo dat bij ruggeprik dat je na je bevalling nog steeds last van je rug zal krijgen??

19-06-2011, 13:07

Citaat door lekkeremeisje:
is dat niet zo dat bij ruggeprik dat je na je bevalling nog steeds last van je rug zal krijgen??
Ik denk dat het bij iedere persoon anders is, maar ik heb sinds mijn bevalling nergens last van gehad.

20-06-2011, 00:12Citaat door lekkeremeisje:
is dat niet zo dat bij ruggeprik dat je na je bevalling nog steeds last van je rug zal krijgen??
Bij mij wel. Ik had er maanden later nog steeds last van.

20-06-2011, 00:41
ik ga ook niks nemen bij mijn bevalling insa allah. Heb bij al mijn 3 bevallingen niets gehad. Mijn eerste kindje is geboren met 7mnd(31 wkn) en was nog heel klein bevalling ging ook snel maar omdat het eerste was voor mijn gevoel wel zwaar geweest. Maar niet zo erg als bij mijn 2de bevalling was namelijk een stuitligging bevalling eerst kwamen haar benen 7asakoem maar had daarvoor zoo heftige weeen maar geen onsluiting ik ging echt kapot van de pijn zelfs toen ze mijn vliezen hadden braken gebeurde er niets vruchtwater kwam ook niet mee. Toen ging mijn gyneacoloog overleggen en kijken of er een ok vrij was(voor een keizersnee wat ik eigenlijk niet wilde) gebeurde er wat er had moeten gebeuren tegelijkertijd kwam mijn gyneacoloog naar binnen om te zeggen we gaan naar de ok, toen zei ze ja nu kan het niet meer we gaan verder en proberen je hier bij te helpen. Het was zwaar maar hmdl allah swt heeft me de kracht gegeven. Na een zware bevalling kwam me dochter eindelijk.

Pagina's : 1 2 3 [4]