Bekijk volle/desktop versie : Marokkaanse bond bevestigt komst van Gerets



05-07-2010, 11:41
Eric Gerets is de nieuwe bondscoach van Marokko. Dat maakte de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) maandag bekend.

De Noord-Afrikanen moeten nog wel even geduld hebben.

Uiterlijk in november, wanneer de Aziatische Champions League-finale wordt gespeeld, vertrekt Gerets bij Al Hilal. Bij een eerdere uitschakeling verlaat hij de club uit Saudi-Arabië voortijdig.

Gerets zal een contract voor vier jaar tekenen als bondscoach van Marokko. Eerder was hij werkzaam als trainer bij onder meer PSV, VfL Wolfsburg, Galatasaray en Olympique Marseille, aldus vi.nl.

05-07-2010, 11:42


Eric Gerets mag zich officieel bondscoach van Marokko noemen. De Belgische oefenmeester werd maandag door de bond gepresenteerd als nieuwe keuzeheer.


De FRMF maakte maandag op de officiële website bekend dat het land met Gerets, die geassisteerd zal worden door de Fransman Dominique Cuperly, aan het roer een gooi wil doen naar succes. Wel zal het land nog even moeten wachten voordat de Belg zich meldt in Marokko. Voorlopig blijft hij nog even bij Al-Hilal.

Met de club uit Saudi-Arabië neemt Gerets deel aan de Aziatische Champions League. De trainer liet weten dat avontuur graag te willen meemaken. Wanneer het toernooi voor Al-Hilal ten einde is verkast hij naar Marokko. In september speelt Al-Hilal zijn volgende duel. De finale staat 13 november in Tokio te gebeuren.

http://www.voetbalprimeur.nl

05-07-2010, 11:50
Hopen dat het wat wordt met hem

05-07-2010, 15:07
veel suc6. ( hij lijkt een beetje op een shitaaaan,,, wie weet!! )

05-07-2010, 15:13


laat hem nu maar die champions league winnen of de finale halen
dat zal hem vertrouwen geven voordat hij bij marokko begint

05-07-2010, 16:13
Als hij maar de tijd krijgt en niet bij een tegenslag weer de laan uit moet, want ongeduldheid van de marokkaanse publiek mag geen reden zijn om altijd aan de korte termijn te denken.