Bekijk volle/desktop versie : Valdano vergaderde gister met Mourinho op Valdebebas



17-06-2010, 11:27
Mourinho wil dat alles geregeld is voor de start van het seizoen


Mourinho wil geen tijd verliezen bij Real Madrid. Werk, werk en nog meer werk. Gister was hij voor de tweede dag in Madrid, na zijn minivakantie in Setúbal, en bezocht wederom Valdebebas om ervoor te zorgen dat alles naar zijn wens wordt geconditioneerd. Ondertussen was zijn vrouw Matilde op huizenjacht en op zoek naar een school voor de kinderen (het is zo goed als zeker dat zij kiezen voor een villa in de gesloten urbanisatie ‘La Finca’, waar onder andere ook Crisitano Ronaldo woont). De Portugees heeft zijn werkplek en die van zijn assistenten al voorbereid, waarbij hij een aantal gewoontes heeft veranderd en na zijn hand gezet. Bij dit alles was natuurlijk ook zijn nieuwe assistent aanwezig, ex Real verdediger Aitor Karanka.


Beide begonnen gistermorgen erg vroeg om de plannen voor de voorbereidingen door te spreken, te praten met meerdere werknemers en om de methodes door te nemen, welke de Portugees wil implementeren. Hierbij wilde de coach Karanka vanaf het eerste moment betrekken. “Mourinho weet precies wat hij wil en straalt rust uit, wetende wat de eisen zijn bij Madrid, met zijn ontembare winnaarsmentaliteit”, bevestigde Karanka aan ‘El Larguero’.


Bovendien maakte Mourinho tijd voor een vergadering met Valdano. De technisch directeur kwam, nadat hij een de officiële presentatie bijwoonde, waarbij bekend werd gemaakt dat ‘la Caja Mágica’ het nieuwe onderkomen zal worden van het basketbalteam, naar Valdebebas om samen met Karanka en Mourinho te eten en ideeën uit te wisselen. De wensen van de coach (twee backs, een middenvelder en een linkshalf) was een onderwerp dat aan bod kwam. De vergadering duurde tot 15:30 (Mourinho wilde Portugal – Ivoorkust niet missen) waarna iedereen vertrok.