Bekijk volle/desktop versie : Sex voor het huwelijk



07-06-2010, 21:36
Vraag:

Wat als je met de intentie om te trouwen met een man toch seks hebt gehad voor het huwelijk en het toch niet voorbestemd was om met hem te trouwen?


Antwoord:

Alle lof zij Allah en vrede en zegeningen zij met Zijn Boodschapper.

De intentie alleen om met iemand te trouwen maakt het nog niet toegestaan om contact te hebben voor het huwelijk. Het is zelfs vaak zo dat wanneer een man iets met een vrouw heeft gedaan, hij haar dumpt en anderen wellicht vertelt over zijn avonturen met haar. De vrouw is in dit geval ook degene die hiervan het meeste schade ondervindt in dit wereldse leven. Wat betreft het Hiernamaals zegt Allah (interpretatie van de betekenis):

“Wie ter grootte van een mosterdzaadje aan goeds doet, zal het zien. En wie ter grootte van een mosterdzaadje aan kwaads doet, zal het zien.” (Soerat az-Zalzalah: 7-8)

In ieder geval, het enige wat je nu kunt doen is berouw tonen, Allah om vergeving vragen en goede daden verrichten. En laat datgene wat jou is overkomen een les en een aanleiding zijn voor jou om andere moslimvrouwen hiertegen te beschermen door hen advies hierover te geven en om jou dochters in de toekomst Islamitisch op te voeden. Allah zegt:

“En wie slechte werken verricht of zichzelf onrecht aandoet, maar dan om vergeving bij Allah vraagt: hij zal vinden dat Allah vergevingsgezind, meest Barmhartig is.” (Soerat an-Nisaa’: 110)

En Allah weet het beter.

Sheich Fawaz Jneid

09-06-2010, 12:24

Allah ey jaziek Topic Starter voor het plaatsen!

10-06-2010, 12:31
Divalicious nooit gehoord

19-06-2010, 13:44

Citaat:
Wat als je met de intentie om te trouwen met een man toch seks hebt gehad voor het huwelijk en het toch niet voorbestemd was om met hem te trouwen?
Jou treft geen blaam want het was voorbestemd om seks met hem te hebben.

28-06-2010, 17:38

sitaaannnnnn

04-07-2010, 12:23
Kijk aub uit wat jullie zeggen betreft voorbestemd ,waarom denken jullie dat Allah SWT dingen heeft verbiedt ,en wenst zijn dienaars ook geen slechte en al helemaal geen zina ,

Zina staat voor iets moois of mooi maken zo heeft Allah SWT zijn zina , MAAR ook de Sajtan hij maakt dingen en personen mooi voor ons om de het verkeerde te doen. Een voorbeeld ,hoe vaak zien we alcohol flessen die er prachtig uitzien en reclames en cocktails die zo mooi gemaakt zijn dat je het je hele leven wilt blijven drinken ,en men vergeet dan dat er alleen maar gif in zit.