Bekijk volle/desktop versie : Vraagje over aardappelpartjes uit de oven??



Pagina's : [1] 2

06-06-2010, 13:59
Dag dames,

Ik lees vaak dat jullie aardappelpartjes uit de oven maken.
Kunne jullie vertellen hoe jullie dat doen?
Met schil of zonder schil?Welke kruiden?E hoelang in de oven enz??

Ik wil het ook proberen namelijk

06-06-2010, 14:21


niemand

06-06-2010, 16:49
Ik heb het onlangs bij la place gegeten. En ik zit er constant aan te denken. Ben ook nog zwanger, dus dat maakt het nog erger. Ik up dus met je mee

06-06-2010, 19:13

Citaat door studente87:
Ik heb het onlangs bij la place gegeten. En ik zit er constant aan te denken. Ben ook nog zwanger, dus dat maakt het nog erger. Ik up dus met je mee





Dames we hebben ook nog eens te maken met een zwangere vrouw,dus kom op plaats je jullie recepjes!!

06-06-2010, 19:17


schat ik heb een topic gevonden.


http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=1523913

06-06-2010, 19:23

Citaat door studente87:
schat ik heb een topic gevonden.


http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=1523913


Dankje liefie!ziet er goed uit

ik zou ook nog graag illen weten hoe de leden het maken ,ik heb vaak fotos hier gezien gewoon aardappels met schil en bepaalde kruiden heel simpel.

06-06-2010, 19:28

Citaat door sweetymarokko:
Dankje liefie!ziet er goed uit

ik zou ook nog graag illen weten hoe de leden het maken ,ik heb vaak fotos hier gezien gewoon aardappels met schil en bepaalde kruiden heel simpel.



Oké, succes ermee. 9 van de 10 leden lezen gewoon over je topic heen. Ik ervaar dat heel vaak.

06-06-2010, 20:53

Citaat door studente87:
Oké, succes ermee. 9 van de 10 leden lezen gewoon over je topic heen. Ik ervaar dat heel vaak.



ja he
Ik blijf uppen tot ze hun recepjes gaan plaatsen


06-06-2010, 21:09
salam,

Ik neem gewone aardappelen, ik was de schil propre, en snij ze dan in partjes, dan neem ik een ovenschaal, doe daarin allerlei kruiden : zout, peper, paprika, italiaanse kruiden, pizzakruiden... enfin alle kruiden die je lekker vind, ik doe daarbij wat olijf olie en gewone olie...

ik meng alles en voeg dan de partjes toe .... ik dek af met alluminium papier .en zet mijn oven op 180 ° en laat het een goed 40tal minuutjes, dan prik ik om te zien of ze gaar zijn, als ze gaar zijn haal ik alluminium af en laat i ze een krokant korstje krijgen voor een 10 tal minuten...

En dat is het

Bij kiki vind je een recept ook...

06-06-2010, 22:17

Citaat door Jiwisachaym:
salam,

Ik neem gewone aardappelen, ik was de schil propre, en snij ze dan in partjes, dan neem ik een ovenschaal, doe daarin allerlei kruiden : zout, peper, paprika, italiaanse kruiden, pizzakruiden... enfin alle kruiden die je lekker vind, ik doe daarbij wat olijf olie en gewone olie...

ik meng alles en voeg dan de partjes toe .... ik dek af met alluminium papier .en zet mijn oven op 180 ° en laat het een goed 40tal minuutjes, dan prik ik om te zien of ze gaar zijn, als ze gaar zijn haal ik alluminium af en laat i ze een krokant korstje krijgen voor een 10 tal minuten...

En dat is het

Bij kiki vind je een recept ook...



Kijk hier hebben we wat aan,super bedankt schatje

Ik ga kijken of ik je kan punten!

07-06-2010, 02:53
Met schil is het lekkerst en dan de juist kruiden erbij! Hmmm, heb er nu zin in

07-06-2010, 16:56

Citaat door Lella_Touzania:
Met schil is het lekkerst en dan de juist kruiden erbij! Hmmm, heb er nu zin in



welke kruiden gebruik jij meid?

07-06-2010, 17:47


nog meer recepjes please

08-06-2010, 16:12
maakt niemand aardappelpartjes ofzo

09-06-2010, 13:56
hier nog een recept

http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=77900114&postcount=1689

http://www.receptenplek.nl/recept/Aardappel-gerechten/Knapperige-aardappel-partjes-162

http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=63592451&postcount=18

Pagina's : [1] 2