Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren

Bekijk volle/desktop versie : Hoe zit het...........................Pagina's : [1] 2

Sweet_Sultano
03-08-2004, 10:30

Klopt het dat als je je man weigert er een engel komt die je in je slaap komt "lastigvallen" zodat je slecht slaapt? Ik heb het namelijk eens ergens gelezen en vroeg me af of het echt zo is. Thanks :D Sweet_Sultano

babybruidje
03-08-2004, 10:39
nee Allah oe allem maar je word dan vervloekt tot de volgende ochtend door de engelen

babybruidje
03-08-2004, 10:42
ik ben de hadtihe aan het zoeken insha Allah

NaWeLoS
03-08-2004, 11:51
klopt heb het ook gelezen op een site...je wordt vervloekt tot de volgende ochtend..,maar waarom weigeren?..wahahahha...:zwaai:

ranja19
03-08-2004, 13:48

Origineel gepost door Sweet_Sultano Klopt het dat als je je man weigert er een engel komt die je in je slaap komt "lastigvallen" zodat je slecht slaapt? Ik heb het namelijk eens ergens gelezen en vroeg me af of het echt zo is. Thanks :D Sweet_Sultano hahahahah nee met slapen zou je geloof ik geen probleem hebben :D maare je wordt wel de hele nacht door vervloekt door die engeltjes :rolleyes:

Ouiam_1
03-08-2004, 13:55
Abou hourayrah radiya lahu 3anhoe verhaalt dat de profeet sallahu 3alayhi wa salam gezegt heeft: "Als een man zijn vrouw roept naar zijn bed en zij komt niet en hij gaat boos slapen, dan vervloeken de engelen haar tot in de ochtend." (Alboukhari en moeslim) "Allah ta3ala zal de talmende vrouwen vervloeken, die tegen hun echtgenoot zeggen, als deze hen naar hun bed roept: "Ik kom, ik kom..." tot hij in slaap valt." (Sa7i7 at-Tabarani)

nathalie2
03-08-2004, 13:59
Origineel gepost door Ouiam_1 Abou hourayrah radiya lahu 3anhoe verhaalt dat de profeet sallahu 3alayhi wa salam gezegt heeft: "Als een man zijn vrouw roept naar zijn bed en zij komt niet en hij gaat boos slapen, dan vervloeken de engelen haar tot in de ochtend." (Alboukhari en moeslim) "Allah ta3ala zal de talmende vrouwen vervloeken, die tegen hun echtgenoot zeggen, als deze hen naar hun bed roept: "Ik kom, ik kom..." tot hij in slaap valt." (Sa7i7 at-Tabarani) Maar is het nu de bedoeling dat je uit liefde en spontaniteit met je man naar bed gaat of is er sprake van moeten? Zou een mooie boel worden als de man alleen maar roept "en nu liggen want ik heb zin".

Ouiam_1
03-08-2004, 14:04
Origineel gepost door nathalie2 Maar is het nu de bedoeling dat je uit liefde en spontaniteit met je man naar bed gaat of is er sprake van moeten? Zou een mooie boel worden als de man alleen maar roept "en nu liggen want ik heb zin". Hij moet het haar ook naar haar zin maken, sex is iets moois tussen 2 mensen binnen een huwelijk en horen daar beiden van te genieten. 1. Het past om te flirten met zijn vrouw om haar lusten op te wekken. "Laat een van jullie zijn vrouw niet ovevallen als een bruut. Geef een hint!! maar welke hint, Boodschapper van ALlah? zo vroeg men hem. "Dit is een kus, dit is een intieme conversatie, antwoorde de Profeet vzmh. (deilami, weinig bekend) 2. De Profeet VZMH spoorde aan om zich tot Allah te wenden en zei: Als iemand van jullie hij zijn vrouw wilt benaderen, zegt: "Heer!. Bescherm ons tegen de sheitan en houd de sheitan verre van hetgeen U ons schenkt". dan zal de shietan het kind geen kwaad doen, wanneer Allah besluit een te geven tijdens copulatie (boechari) 3. het is verboden de echtgenote te naderen tijdens de menstruatie of de bloeding na de bevalling, voordat zij zich geheel gereinigd heeft en gwassen. Allah zegt: "Onthoudt u van de vrouwen tijdens de bloeding en verenigt u niet met haar tt zij rein is geworden" (soerat al baqara 222) 4. het is verboden om zijn vrouw via een anale coitus te benaderen. Dit is een van de vreselijkste zonden. de profeet vzmh zei: "wie ook maar zijn vrouw anaal penetreert, zal Allah op de dag der Opstanding niet aankijken (ahmed, ibn majeh) **5. De man moet zich niet terugtrekken op het moment van de paring alvorens de bevrediging van zijn echtgenote heeft plaatsgevonden, want deze terugtrekking zou schadelijk vor de vrouw kunnen zijn (moslim)

nathalie2
03-08-2004, 14:25
Origineel gepost door Ouiam_1 Hij moet het haar ook naar haar zin maken, sex is iets moois tussen 2 mensen binnen een huwelijk en horen daar beiden van te genieten. 1. Het past om te flirten met zijn vrouw om haar lusten op te wekken. "Laat een van jullie zijn vrouw niet ovevallen als een bruut. Geef een hint!! maar welke hint, Boodschapper van ALlah? zo vroeg men hem. "Dit is een kus, dit is een intieme conversatie, antwoorde de Profeet vzmh. (deilami, weinig bekend) 2. De Profeet VZMH spoorde aan om zich tot Allah te wenden en zei: Als iemand van jullie hij zijn vrouw wilt benaderen, zegt: "Heer!. Bescherm ons tegen de sheitan en houd de sheitan verre van hetgeen U ons schenkt". dan zal de shietan het kind geen kwaad doen, wanneer Allah besluit een te geven tijdens copulatie (boechari) 3. het is verboden de echtgenote te naderen tijdens de menstruatie of de bloeding na de bevalling, voordat zij zich geheel gereinigd heeft en gwassen. Allah zegt: "Onthoudt u van de vrouwen tijdens de bloeding en verenigt u niet met haar tt zij rein is geworden" (soerat al baqara 222) 4. het is verboden om zijn vrouw via een anale coitus te benaderen. Dit is een van de vreselijkste zonden. de profeet vzmh zei: "wie ook maar zijn vrouw anaal penetreert, zal Allah op de dag der Opstanding niet aankijken (ahmed, ibn majeh) **5. De man moet zich niet terugtrekken op het moment van de paring alvorens de bevrediging van zijn echtgenote heeft plaatsgevonden, want deze terugtrekking zou schadelijk vor de vrouw kunnen zijn (moslim) Heel goed dat er ook regels zijn die er voor zorgen dat er geen onbevredigde vrouwen zullen zijn. Maar het ging mij om: "Als een man zijn vrouw roept naar zijn bed en zij komt niet en hij gaat boos slapen, dan vervloeken de engelen haar tot in de ochtend." Begrijp ik dat als je als meisje/vrouw een keer geen zin hebt je in de problemen komt? Allah heeft het meisje/vrouw toch ook de mogelijkheid gegeven tot het voelen van geen zin?

babybruidje
03-08-2004, 14:48
natuurlijk maar we weten allemaal dat een man meer drang voeld qwa sex dan een vrouw...als een vrouw 5 maanden geen zin heeft (komt vaker voor bij vrouwen) en die man heeft elke dag zin dan word het erg moeilijk voor de man om zijn vrouw trouw te blijven

Ouiam_1
04-08-2004, 00:02
Origineel gepost door nathalie2 Heel goed dat er ook regels zijn die er voor zorgen dat er geen onbevredigde vrouwen zullen zijn. Maar het ging mij om: "Als een man zijn vrouw roept naar zijn bed en zij komt niet en hij gaat boos slapen, dan vervloeken de engelen haar tot in de ochtend." Begrijp ik dat als je als meisje/vrouw een keer geen zin hebt je in de problemen komt? Allah heeft het meisje/vrouw toch ook de mogelijkheid gegeven tot het voelen van geen zin? Dit is om overspel te voorkomen meid. Je mag met niemand anders dan je vrouw sex hebben...als ze elke keer niet wilt of geen zin heeft dan wordt het zoals babybruidje zegt moeilijk je vrouw trouw te blijven.

Multajeema
06-08-2004, 13:06
up

OmniaCadunt
06-08-2004, 18:01

Origineel gepost door NaWeLoS klopt heb het ook gelezen op een site...je wordt vervloekt tot de volgende ochtend..,maar waarom weigeren?..wahahahha...:zwaai: nah ahahah gelijk heb je.. :haha:

nadoria_zinador
06-08-2004, 21:50
Dus meiden nooit nee zeggen:p:p.

Fallujah
08-08-2004, 15:06
Origineel gepost door Sweet_Sultano Klopt het dat als je je man weigert er een engel komt die je in je slaap komt "lastigvallen" zodat je slecht slaapt? Ik heb het namelijk eens ergens gelezen en vroeg me af of het echt zo is. Thanks :D Sweet_Sultano 1) je word de hele nacht vervloekt 2) je verkloot het met Allah SWT 3)Je verkloot het met je man 4) je zorgt voor een andere sfeer binnen het gezin/huwelijk, doordat de man zich beledigd voelt 5)grotere kans dat hij vreemd gaat als een vrouw 4 maanden achterelkaar sex weigerd is het toegestaan voor de man om te scheiden en te hertrouwen

Pagina's : [1] 2