Bekijk volle/desktop versie : Real bied 35 miljoen+Granero voor Silva.



28-05-2010, 18:22
De overname van David Silva door Real Madrid is inmiddels weer van het slot af, maar de piraterij door Valencia zorgt ervoor dat er bij lange na nog geen akkoord is. De Madrilenen hebben besloten om er volledig voor te gaan, terwijl de sinaasappelen uit Valencia constant gebruik blijven maken van de media om de prijs van de voetballer omhoog te krijgen.

Eerder werd al eens, op de FrontPage van onze fanclub, gemeld dat Madrid en Valencia een akkoord hadden bereikt over de transfer van Silva voor 30 miljoen inclusief Parejo. Nu dat Real daadwerkelijk wil overgaan tot een transfer, stuiten ze op een Valencia die van gedachten is veranderd. Ineens wordt er om 40 miljoen gevraagd plus Granero. Deze onverwachte veranderingen maakten Florentino Pérez zo furieus dat hij alle onderhandelingen tijdelijk stopte.

Ondertussen lieten personen binnen Valencia aan de pers weten dat een delegatie van Manchester City zou komen (deze zou gister zijn, maar is niet doorgegaan en zal waarschijnlijk ook helemaal niet plaatsvinden) om te onderhandelen over Silva. Real Madrid zou hierom haar offerte hebben opgeschroefd naar 35 miljoen en de mogelijkheid om te beslissen of ze Esteban Granero bij de deal willen betrekken.

Valencia blijft, liegen tegen diverse journalisten, waarbij ze vooralsnog volhouden dat Madrid nog geen contact heeft gelegd met de club, maar Manchester City echter wel. Hiermee willen ze bereiken dat Real Madrid haast maakt met het afronden van de transfer en de offerte nogmaals opgeschroefd. Het hoogste bod van Madrid tot nu toe blijft volgens de geruchten 35 miljoen en een optie op Granero. We zullen in de komende week meer horen over de soap David Silva...