Bekijk volle/desktop versie : Dankjewel Real Madrid (FOTO)



23-05-2010, 17:00



Citaat:
Ultieme wraak van Sneijder in Madrid

Wesley Sneijder heeft met Inter zaterdagavond de Champions League gewonnen. In het Bernabeu-stadion, de thuishaven van Real Madrid, versloegen de Italianen het Duitse Bayern München van Louis van Gaal met 2-0.

Voor Sneijder zal deze winst dubbel zo lekker smaken. Hij moest namelijk aan het begin van dit seizoen vertrekken bij Real Madrid om plaats te maken voor onder meer Cristiano Ronaldo en Kaká. In de CL-finale nam de Utrechter sportieve wraak door aan de basis van de eerste goal tegen Bayern te staan. Diego Milito werd vrijgespeeld door een geweldige pass van Sneijder. Milito twijfelde niet en scoorde.

Inter moest volgens Sneijder van ver komen. Tegenover de camera van de NOS zei Sneijder na afloop: "Het was een lange weg. Met steeds een andere aanpak hebben we veel grote ploegen uitgeschakeld. Vanavond was het opnieuw niet gemakkelijk. Collectief hebben we het goed gedaan. Inter heeft gewacht op de juiste momenten."

Verder noemde Sneijder de zege verdiend. "We wisten dat Bayern heel aardig kan voetballen. Daarom hebben we ze een beetje laten komen, om ze op het juiste moment op te vangen. We wisten ook dat ze achterin niet zo snel zijn. Via de uitval hebben we geprofiteerd van de ruimte die daar lag."

De international van Oranje heeft louter lovende woorden over voor zijn trainer José Mourinho. "Hij heeft tegen alle tegenstanders dit seizoen het juiste systeem weten te bedenken. Daarvoor verdient hij een bijzonder groot compliment."

Inter moet het trouwens volgend seizoen zonder José Mourinho doen. De Portugese coach heeft kort na de CL-finale zijn vertrek aangekondigd. Vrijwel zeker heet zijn nieuwe club Real Madrid. "We gaan op korte termijn praten," aldus Mourinho.


Bron: http://nieuws.nl.msn.com/sport/article.aspx?cp-documentid=153490925

23-05-2010, 17:06


Kabouter wesly met een hoedje op zn kop.

23-05-2010, 17:08

Citaat door snorro91:
Kabouter wesly met een hoedje op zn kop.


die beker is bijna even groot als zn lichaam

23-05-2010, 18:49
Hijheeft barca genaaid die kabouter

23-05-2010, 21:24


Die kabouter heeft wel de meeste assist in de CL