Bekijk volle/desktop versie : Sahfee, nieuwe verzorgingslijn in Nederland



19-05-2010, 21:34
Sahfee Care


De Sahfee Care Persoonlijk Verzorginglijn bestaat uit producten die hoofdzakelijk zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van alcohol,dierlijke extracten en zijn niet op dieren getest.
Veel verzorgingproducten bevatten stoffen die zowel van dierlijke als van plantaardige herkomst kunnen zijn, waarvan zelfs de plantaardige ingrediënten dierlijke stoffen kunnen bevatten.
De Sahfee Care producten zijn met veel zorgsamengesteld en bestaan uitsluitend uit goedgekeurde ingrediënten.
Al onze producten hebben de heerlijke sprookjesachtige geur van 1001 nachten, deze geven u 24 uur lang een heerlijk fris en gelukkig gevoel.
Shampoo Dames reinigt haar en hoofdhuid op milde wijze, vermindert haarbreuk. Het haar gaat weer glanzen en krijgt meer volume.
Heeft de heerlijke zachte geur van vanille, het warme karakter van amber, zoete nootachtige geur van tonkaboon en een vleugje cocos.

Shampoo Heren een heerlijke frisse shampoo houdt de hoofdhuid in goede conditie en versterkt de haarstructuur.
Heeft de Arabische houtachtige geur van oudh (agarhout), zoete ceder en vertiver

Showergel Dames werkt huidverzorgend door de tarweproteïne en Aloë Vera extracten. Is vochtregulerend en voedt van buitenaf voor een perfect schone en zachte huid. Geeft je energie , zuivert je gedachten en werkt rustgevend. Sluit prima aan bij de shampoo.

Showergel Heren is een intensief verfrissende showergel op basis van zuiverende Aloë Vera. De provitamines doen hun werk van buitenaf om de huid gezond te houden. Heeft anti depressieve werking en geeft kalmerend effect .Sluit prima aan bij de shampoo.
Shampoo Bedekt haar Deze shampoo werkt niet alleen voor de dames met een hoofddoek maar voor iedereen die last heeft van haarverlies en vet wordend haar. Door de microproteïne wordt het haarprobleem vanaf de haarwortel beschermd en versterkt. Het ondersteunt de haargroei en vermindert het haarverlies met 80%. De hoofdhuid wordt gezuiverd waardoor de enzymen geen kans meer krijgen om voor vetafscheiding te zorgen. De extracten van een boom uit India (Pterocarpus marsupium) stimuleren de hoofdhuid. Het Shea-butter extract zorgt ervoor dat de hoofdhuid meer zuurstof krijgt waardoor het haar weer kan ademen. De amandelolie geeft glans en voegt vitamine E-D toe.

Conditioner Bedekt haar maakt het haar glad en makkelijk doorkambaar.Geeft extra toevoeging bij gebruik van de shampoo bedekt. Bij gebruik van beiden zult u binnen 1 à 2 weken het goede resultaat ondervinden. De beide producten Bedekt Haar geven je een vrouwelijk gevoel, is verfrissend, geeft je energie en zelfvertrouwen. Bovendien blijft de geur 24 uur lang om je heen zweven.
De bloemige aroma van de witte lelie, gemengd met zoete amandelmelk, en daarbij de harmonische warme geur van sandelhout. Maken de shampoo en conditioner onmisbaar voor je persoonlijke verzorging


Alvast informatie, Binnenkort kunt u onze website bezoeken

http://www.elotmani.nl
De verkoopadressen worden op onze website vermeld, en natuurlijk kunt u ook bij ons bestellen!!