Bekijk volle/desktop versie : Verliefd zijn op een onbekende jongen of meisje



13-05-2010, 22:12
volg hier de adviezen van MFELLES112

Je bent verliefd op een jongen of meisje die je persoonlijk niet kent en hij kent jou ook niet. Toch wil je heel graag met hem in contact komen maar weet je niet hoe en bent misschien wel verlegen. Hoe pak je dit aan?

Wanneer je een jongen of dame leuk vindt, krijg je al gauw vlinders in je buik. Waardoor je zenuwachtig wordt wanneer diegene in de buurt is. Dit maakt het dan een stukje moeilijker om actie te ondernemen. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg andere manieren om met die bepaalde jongen en dames in contact te komen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken of hij/zij misschien Hyves of Facebook heeft.

Herken jij jezelf hierin? En wil je graag in contact komen met die ene leuke jongen? Dan hebben we hier een aantal tips voor je!

1. Je zoekt hem op via Hyves of Facebook. Je plaatst de meest simpele krabbel en klaar ben je! Als je bijvoorbeeld weet wat hij zaterdag heeft uitgespookt (stel, hij is naar een cafe geweest) dan kun je hem daarop aanspreken in de krabbel en zeggen dat je hem daar ''zogenaamd'' zag.

2. Als hij bij je op school zit kun je een briefje schrijven waar je msn-adres opstaat en in zijn kluisje stoppen. (Natuurlijk wel zo onopvallend mogelijk, tijdens de les bijvoorbeeld...) Bij oudere jongens is dit vaak een beetje kinderachtig, maar als je in de eerste of tweede zit, kan het best.

3. Ook kun je kijken of je vrienden of vriendinnen hebt die vrienden hebben waar hij mee omgaat. Je kan dan vragen of ze je willen voorstellen aan hem. Het gaat allemaal om de juiste contacten... netwerken, dus!

4. Zoek uit wat hij/zij leuk vindt om te doen. Stel hij/zij vindt bepaalde films helemaal top of hij/zij vindt het leuk om gitaar te spelen, dan kun je informatie opzoeken en geinteresseerd raken in zijn hobby's. Mocht je hem/haar spreken, dan kun je zeggen: "hee, ben jij ook naar die ene film geweest?"

5. Je kunt natuurlijk ook kijken of hij/zij bij een bepaalde club sport. Dan kun je misschien een keer een wedstrijd bekijke, maar wel met mate. Als hij/zij je te vaak ziet dan kan hij/zij gaan denken dat je hem stalkt. Wat we natuurlijk niet willen hebben!

13-05-2010, 22:15


ik ben ook verliefd op onbekende meisje

13-05-2010, 22:24
op wie dan

13-05-2010, 22:46

Citaat door Gevoeligeboy:
ik ben ook verliefd op onbekende meisje


Je OT is echt eng..

13-05-2010, 22:51


Niet van toepassing bij die Marokkanen van ons. Laat me raden, dit heb je geplukt van 1 of andere Anita site.